Mamaa) am citit mai jos cateva raspunsuri..amuzant cu "parul"..cred ca stiu ce raspuns vrei
hmmm..sa vedem:
-"relatie serioasa" : atunci cand avem aceleasi sentimente de admiratie, iubire, stii..simti ceva in stomac in anumite situatii...o chestie la care tin. vorbesti tu si ea, e vorba de tine si ea..nu tu, ea, amicu ei, pretenu ei si mai stiu eu ce...nu suport chestia asta (nu zic doamne fereste sa nu aiba viata sociala.dar sa restrangem putin grupul asta de baieti);
-"cum ne dam seama" : pai cam complicat..cate fete sunt atatea feluri de a gandi si a actiona...dar in general ar fi ca acea fata te cauta, vorbim mult, ne simtim bine, se vede in ochii ei, in comportament, vorba, tonul vocii..sunt mai multe dar astea se observa inconstient intr-o fractiune de secunda nu trebuie sa stai sa te gandesti aha asta da, asta da, aialalta nu.e o atractie reciproca... daca ai avut relatie de lunga durata pe bune, intelegi ce vreau sa spun
-"sunteti gelosi" depinde de fiecare baiat in parte..de ex eu sunt oarecum. cand vezi in preajma altora ca se simte bine..nu vorbesc asa bla bla. ceva mai mult. adica ce facem aici... daca nu iti mai place compania mea spune-mi si rezolvam..cam asta imi vine in cap acum, daca mai e ceva revin.
- si inlegatura cu aspectul fizic la baiat nu asta conteaza sau parul . totul e sa fii ingrijit, mirosi frumos, haine curate, ceva asortare la culori (stilul), mereu cu zambetul pe buze si restul e atitudinea aa si incaltaminte curata :p
Pentru fiecare seriozitatea inseamna altceva.
O relatie nu trebuie sa fie serioasa ca sa fie autentica.
O relatie serioasa pentru mine este una care are mai multe sanse de reusita, unde este un angajament clar.
Faci anumite sacrificii, simti ca nimic nu e mai important pentru tine decat sa fii alaturi de partener. Nu faci nimic din ce ar pune in pericol relatia ta.
Imi dau seama ca sunt iubit in momentul in care ea continua sa imi fie alaturi in ciuda neputintelor mele.
Gelozia pentru mine e doar teama de a o pierde. Nu reactionez in niciun fel.
O relatie serioasa? O relatie in care chiar il iubesti pe cel de langa tine si nu stai langa el/ea doar de dragul de a avea un iubit/o iubita. Cum imi dau seama ca sunt iubit? Habar nu am. Pana acum nu am intalnit fete care sa ma faca sa cred ca ma iubesc, doar fete care mi-au dat de inteles ca le place de mine si nici macar de asta nu sunt sigur, cred ca doar parul le place la mine si atat. Daca sunt gelos intr-o relatie? Pana acum nu am avut nicio relatie deci nu iti pot raspunde dar cu sigurantaas fi gelos daca as vedea ca ii face ochi dulci altuia.
PS: Ceea ce am spus eu e valabil numai pentru mine, nu cataloga toti baietii dupa raspunsurile mele ca eu sunt mai ciudat
Te pup!:d
M-ai facut sa rad doar parul? nu sta nicio fata cu un baiat doar pentru par, deci ai tu si alte calitati Cati ani ai? ( nu te supara ca te intreb )
Ba iti zic eu ca le place doar parul, pur si simplu vin la mine "imi place parul tau" si ma trezesc cu mana lor prin par si atat, nici macar nu zic si ele ceva.
PS: Am cateva luni peste 15 ani
Multi inainte! :* Esti intr-a 9-a de abia, cum ai vrea sa iti vorbeasca o fata de aceeasi varsta cu tine? Poate ca tu gandesti altfel si -poate- ai face un alt compliment unei fete, nu legat de par, dar avand in vedere ca mai e cate cineva in jur nu ar avea cum sa iti zica mai multe.E destul ca iti zice si asta, poti sa faci tu un pas catre o fata care iti place mai mult, nu crezi? sau nu iti place niciuna?
De placut imi plac toate sau am rog, aproape toate, dar nu ma simt atras de vreuna in mod special, mie imi place de ele cum arata dar nu cunosc nimic despre ele..ca ele vin la mine "buna, imi place parul tau" si pleaca, unele nici macar nu spun cum le cheama...aiurea...totul e aiurea.
De retinut: nu lua in nume de rau raspunul asta! dar pe bune frate
ai auzit de incredere in sine? eu cred ca nu.ce-ar fi sa te documentezi putin
tu nu iti dai seama ca "mama natura te-a inzestrat cu fizic armonios"...esti frumos sau cum vrei s`o numesti tu.dar lucreaza si tu putin la celelalte calitati
zau? vin si pleaca? dar ce ar vrea sa faca sa te si scoata la cafea?
apoi te "plangi"(poate nu e folosit bine cuvantul asta dar asta imi vine acum in minte) ca nu stii nimic despre ele dar du`te si vorbeste cu ele! "ia stai putin tu..." si gasesti tu conversatie
si aiurea esti tu, doar gandeste`te ce "noroc" ai
Probabil ca ai drepatate.
Numai bine!
numai bine!
Pentru a apărea sentimentul de iubire într-o relație durează ceva timp până se cunosc mai bine cei doi
Daca tipa curva, adica iubita mea potentiala ar fi tot timpul cu altii da m-ar enerva, m-as simti iubit... inca e greu sa spun cum e sa fiu asa... relatie serioasa e respect si incredere si sentimentul ala pe care il ai atunci cand iti spui "stiu ca e a mia oara cand ma suna azi, dar macar ii pasa"
Pai relatie serioasa .....pai cand sunt aceleasi sentimente 1 fata de altu eu in opinia mea cred ca e o relatie serioasa
Si la celelalte doua intrebari ce raspunsuri dai?
Cand vei fi iubit iti vei da seama singur, si sa nu crezi ca acea persoana daca nu face pentru tine ceea ce faci tu pentru ea nu te iubeste.
Fiecare iubim intr-un mod aparte persoana de langa noi.
anonim_4396 întreabă: