| Denisse66 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi libertatea?

Răspuns Câştigător
| neekole a răspuns:

Libertatea este pentru mine un concept complicat, sau cel putin asa o vad eu. Dupa mine, liberi suntem mereu, cu sau fara regulisi singurii care ne fura libertatea suntem tot noi, pentru ca nu stim sa avem o limita. Si totusi, "libertate" mai inseamna si sa-mi pot exprima un punct de vedere, fara a-mi pasa daca e gresit, corect, sau ce crede altul despre ce am zis(adica sa nu-mi fie frica de altii sau de mine in primul rand). Libertate mai inseamna si o excursie, in care plec departe de rutina zilnica. Libertatea este asa cum vreau eu sa o vad. Funda?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Imi fac de cap, nimeni nu ma streseaza, imi fac treburile cand vreau eu si am liniste in casa.

| carminaburana43 a răspuns:

Sa pot actiona neconstrinsa de nimeni.Libertatea de a face ceea ce doresc de a merge unde doresc si cind doresc, lipsa totala de a fi criticata.

| Esperança a răspuns:

Pentru mine libertatea inseamna o viata fara vicii. Libertatea o am atunci cand nimic nu a pus stapanire pe mine!

| Neimportant a răspuns:

Libertatea nu înseamnă să produc un mare haos în spatele meu, libertatea înseamnă să nu mă enerveze nimeni și să fac ceea ce-mi place și să nu am probleme pe cap, să se ocupe alții de ele.

| Natashha a răspuns:

Niciodata nu vei avea libertatea pe deplin.Mereu vei fi inchis ca intr-o coaja de ou. Tinerii din ziua de azi cand aud ca sunt liberi-se sparg in betii si droguri, pentru ce? nu ai putea sa faci aceleasi lucruri mereu sau deloc.Libertatea e sentimentul acela cand faci ce vrei, dar sti ca ai pe cineva acasa care se gandeste la tine si stie ca nu faci bine ceea ce faci dupa ce iesi pe usa.Sa fi liber,iti trebuie putere, sa nu fi legat de nimic, sa poti sa iei propriile decizii si sa nu regreti apoi.Libertatea inseamna totul, dar nimeni nu o intelege cu adevarat.

| yiby a răspuns:

Pentru mine libertatea inseamna sa fac tot ce-mi doresc fara sa am regrete.

| Elena_9064 a răspuns:

Buna.Libertatea nu o poti avea pe deplin.
Uneori libertatea este buna alteori nu.
Libertatea pentru mine inseamna : Posibilitatea de a acționa după propria voință sau dorința sau posibilitatea de acțiune conștientă a oamenilor în condițiile cunoașterii (și stăpânirii) legilor de dezvoltare a naturii și a societății.

| logatcamembru a răspuns:

Sa fac ce vreau, cand vreau, cum vreau.love struck ar fi extraordinar.love struckpwp:*

| TheCosmin99 a răspuns:

Pai...thinking inseamna sa faci tot ce vreai fara reguli din ce motiv spui LIBERTATE, sau mai inseamna sa fi liber in tara ta fara foarte multe rebuli, intelegi? din ce context. sper ca te-am ajutat FUNDA?

| danutzmarian a răspuns:

Joaca,distractie!

Întrebări similare