| mihaela176 a întrebat:

Ce inseamna prieten adevarat?

10 răspunsuri:
| toxik a răspuns:

Un prieten adevarat este acela care iti este alaturi la bine si la rau.este cel care te accepta asa cum esti, cu bune si cu rele.iti iarta si ce-a mai mare greseala facuta.te sprijina in situatii dificile happy te iubeste ca un frate/sora happy

| Crysis21 a răspuns:

Prieten adevarat = un concept care nu mai cred in el. Un prieten adevarat este poate cel mai greu de gasit in ziua de astazi.

| Angelique a răspuns:

Prietenia adevarata este ca o floare rara, asa cum prietenul adevarat... este cel care te accepta asa cum esti si te ajuta sa fii mai bun. Nu-mi trebuie multi prieteni, imi este de ajuns chiar si un singur prieten adevarat pentru ca el:
este persoana care te sprijina in incercarea de a-ti depasi limitele.
este persoana care iti ridica moralul atunci cand ai nevoie si te sprijina ca sa nu cazi.
este langa tine atunci cand ai cea mai mare nevoie si stie sa-ti insufle curaj precum si puterea de a pasi mai departe pe cararile vietii.
este persoana care isi aminteste de tine atunci cand se roaga si iti doreste tot binele din lume.
Prietenul adevarat se roaga sa iti mearga bine si sufera cu tine atunci cand esti nefericit.
este persoana care te apreciaza pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce ai, ceea ce stii sau pentru felul cum arati.
este persoana care nu sta cu bratele incrucisate atunci cand treci prin momente dificile, ci iti acorda sprijin neconditionat, fara sa astepte nimic in schimb.
este persoana care te intelege atat de bine si care iti da impresia ca aveti aceleasi orizonturi, ca priviti in aceeasi directie.
este persoana cu care poti sa-ti impartasesti gandurile si care se bucura pentru tine chiar si pentru lucrurile marunte.
este persoana care se gandeste la tine chiar si in momentele in care nu-i esti aproape si care nu te va lasa niciodata sa clachezi.
Prietenul adevarat este persoana care imparte cu tine singuratatea, tristetea, dar si bucuria si fericirea.
Sper cand citesti aceste randuri, sa ai intotdeauna cel putin un prieten adevarat sau sa gasesti unul!

| Doreliana a răspuns:

Persoana care e langa tine atunci cand restul te lasa...persoana care te intelege, e de acord cu tine asa cum esti tu si cu bune si cu rele, persoana care e sincera cu tine indiferent daca iti convine sau nu parerea ei, persoana care indiferent de ora vine si te ajuta, persoana de incredere, care iti vrea binele fara sa fie egoista, invidioasa, rea, etc

| Chris31 a răspuns:

Un prieten adevarat este:
-cel care cand ceilalti rad de tine te sustine
-cel care nu te lasa la greu
-cel care cand va certati, incearca din rasputeri sa va impacati
-cel care te intelege tot timpul
-cel care face ce vrei fara "dar" si "poate"
-cel cu care iti place sa iti petreci timpul liber
SuCcEs! fUnDa?big grin

| nunushka a răspuns:

Unul care nu sa te barfeasca, sa fie la bine si la greu si doresc sa te avertizez: "Prieteni adevarati nu se gasesc la fiecare colt de strada" din experienta tine prietenul/prietena in proba vreo o luna, doua dar prieteni adevarati se gasesc GREU exemplu :eu am avut o prietena "adevarate" timp de TREI ANI si am aflat ca ma barfea in ultimul timp la greu asa ca inarmeazata cu rabdarewinking. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenia inseamna o persoana care iti este mereu aproape la bine si la greu la toate cand plangi cand razi...Cand ai nevoie de el sa fie acolo cand razi sa se rada impreuna cu tne sa faceti tot impreuna...

| Iulya17 a răspuns:

Pai in primul rand eu am o BFF si noi nu ne certam ne ajutam financiar adica daca una nu are ceva bani ne imprumutam ne ajutam in situatii grele ne ajutam la lectii mergem in oras impreuna ne intlegem de cand eram mici...

| ReeaDEEA a răspuns:

Prietenul adevarat este prietenul pe care te poti baza, poti avea incredere in el. El nu te lasa la greu, atunci cand altii o fac. Este acela care te ajuta cand ai nevoie.

| Bluondiee a răspuns:

Persoana aia care trage cu tine cât poate!

Întrebări similare