| Chocolateangeeeel a întrebat:

Ce inseamna sa iubesti intens? sau voi ce intelegi? Iubitul meu cu care sunt de 2 luni mi-a spus ca ma iubeste mult si intens.Stiu ca ma iubeste mult, dar intens?

5 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Înseamnă o iubire profundă.
O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să iubeşti profund, din tot sufletul.
Ţine la tine cu adevărat.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Psycho777 a răspuns:

Hai sa iti dau un exemplu [personal], cand eu "iubesc intens". [sau cel putin cand am realizat asta]
Stateam eu intr-o seara gandindu-ma la fata pe care o iubesc dar care nu sunt sigur ce simte pentru mine, adica e mai interiorizata...nu stiu cum sa explic...si gandindu-ma la ea, am adormit, am visat-o toata noaptea si cand m-am trezit dimineata nu am putut sa fac nimic pana nu am vorbit cu ea. Iubirea "intensa" poate insemna o iubire profunda, adevarata, o iubire pe care o poti trai poate o singura data in viata. A iubi intens, pentru mine, inseamna a iubi cu tot ce ai, cu tot ce esti pe cineva.
Succes!

| iccecrim a răspuns:

Salut, îmi place de tine, te legi de orice cuvânt pe care nu-l înțelegi, așa fac și eu, deci cred că a dorit să spună că te iubește foarte tare(după definiția cuvântului așa iese http://dexonline.ro/definitie/intens ), darrrrrrrr dacă el ți-a spus așa frumos: te iubesc mult și intens, între voi 2 există chimie, o iubire adevărată mda? Mă bucur pentru voi, ai grijă de el și de tine, succes în continuare și pe plan drăgăstos și pe plan familiar și pe plan școlar! În general să ai parte de momente frumoase alături de o așa persoană care te iubește intens! Tare mă bucur că ai găsit o așa persoană! Papa! Sper să-mi răspunzi cu o fundă sau ceva!