| Anonima999 a întrebat:

Ce inseamna sa iubesti pe cineva?
Ce este iubirea?

Răspuns Câştigător
| anyry a răspuns:

Cred că iubirea ar trebui să fie mai mult simţită decât vorbită sau scrisă. Iubirea este singurul lucru frumos din viata asta si chiar daca ajungi sa suferi, vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti. Vei fi fericit ca pentru o clipa, el sau ea era totul pentru tine.

Pentru mine iubirea in zilele noastre e prost inteleasa...Din pacate, iubirea este perceputa ca un mijloc, ca un scop, ca un interes. Este adeseori confundata cu ideea de atractie fizica, cu ideea de indragosteala copilareasca sau cu ideea de sex. In ziua de azi, iubirea e orice, numai ce ar trebui sa fie nu mai este.
Noi oameni, am trasformat iubirea din sentiment in obiect si e gresit.Am incercat s-o schimbam pe placul nostru si iar am gresit pentru ca n-o poti schimba; iar cand nu mai suntem demn de ea, o pierdem precum un parfum ce nu persista.
De multe ori iubirea este asemanata cu un joc de carti si joci pana la ultima carte. Cand pierzi iti asumi rolul de invins si continui sa joci mai departe. Depinde de inima...

12 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Sa iubeste pe cineva inseamna sa te faci vulnerabil in fata acelei persoana, oferind posibilitatea sa te raneasca, dar cu speranta ca nu o va face.

Iubirea este o mare iluzie, nu exista.

| RAY a răspuns:

Iubirea e o atractie fizica care duce la iubire in timp

| suffarstar a răspuns:

Chiar crezi ca vei afla un raspuns concret?

"Înţeleptul este înţelept pentru că iubeşte. Nebunul e nebun pentru că el crede că poate înţelege dragostea."
Paulo Coelho

| AlleSss a răspuns:

"Iubire",ce cuvânt! Draga mea,iubirea nu are definiţie,nu poţi spune ce înseamnă asta,nu pot defini iubirea, e cam imposibil. Ştiu că e un sentiment foarte plăcut, din câte am auzit. Şi cică e cel mai puternic şi intens sentiment. Deci, nu mai încerca să afli ce este iubirea! Nu se poate afla aşa, după site-uri. Într-o zi vei descoperi singură!

| Anonima999 explică (pentru AlleSss):

Am intrebat ce este iubirea, deoarece, sunt cu un baiat, si el imi spune ca ma iubeste, dar eu nu cred ca e posibil au trecut doar 2 luni, l-am intrebat de ce ma iubeste si mi-a raspuns, iar eu i-am spus ca, din ce a zis el acolo reiese ca este atras de mine nu ca ma iubeste.
Si imi tot pun intrebarea, ce este iubirea, si ce inseamna sa iubesti pe cineva.

| AlleSss a răspuns (pentru Anonima999):

După 2 luni poţi iubi pe cineva. Înseamnă că tu nu prea eşti atrasă de el,să înţeleg,dacă nu ai descoperit ce este iubirea. Când iubeşti pe cineva, ţi-ai da şi viaţa pentru acea persoană, ai face orice să fie fericită. Stai liniştită, afli tu ce este şi asta la un moment dat... Cât despre el, nu ştiu ce să spun. Poate el chiar te iubeşte. happy

| Anonima999 explică (pentru AlleSss):

Ai dreptate, poate asa e.

| SimonaQs a răspuns:

Iubirea nu poate fi exprimata in cuvinte. Ea se simte.

| JaguarSType a răspuns:

Iubirea este atunci cand te gandesti la cineva si vrei sa fie langa tine, sa va ajutati reciproc si sa va impartasiti sentimentele unulul altuia,...

| Suciu1995 a răspuns:

Iubirea este elixirul vital, izvorul sănătăţii, al puterii şi al energiei pentru fiecare om.

| alinaioana12 a răspuns:

Probabil o sa-mi sara toti in cap dar eu sunt de parere ca nu exista iubirea, cel putin nu in relatiile dintre adolescenti/tineri. Exista o atractie, sentiment de atasament dar mai mult de atat nu cred. Nu cred ca am fost vreodata indragostita, si daca am fost nu am stiu. Oricum oamenii de dezamagesc. Iubirea dintr-o familie exista, acolo nu comentez nimic.
Probabil te asteptai la un raspuns gen : iubirea e cel mai frumos lucru de pe pamant, ei bine. poate a fost candva, dar in zilele de astazi nu cred ca mai e. cel putin parerea mea. stiu, e trist

| Anonima999 explică (pentru alinaioana12):

Trist dar in acelasi timp foarte adevarat.