Sa ii *** viata
Urata expresie "a tine sub papuc"...
- ii interzici chestii.
- il forteti practic, sa faca ce vrei tu ca femeie
- nu-l lasi sa isi ia propriile decizii
- nu ii dai dreptul de a se impune ca barbat.
Manipularea emotionala, are ca baza
anumite santaje emotionale care devin in timp tot mai complexe, se ajunge la manipularea completa a acelui individ, primul pas este sa daruiesti ceea ce vrea apoi sa-i restrictionezi asta prin cereri sau schimbarea acelui individ, asta e valabil pentru ambele sexe
https://www.avantaje.ro/articol/9-semne-de-manipulare-emotionala
cel mai bine e cand il faci sa se indragosteasca de tine, sa aiba incredere in tine, apoi pas cu pas incepe manipularea, nici nu vei observa asta, pentru ca ti se va comunica ca o faci pentru binele tau, egoismul tau va accepta asta
Adica sa fie fraierul aleia, sa faca ce vrea cu el cand vrea, si el sa nu zica nimic, sa execute tot. Asta inseamna, sa fie carpa ei de sters pe jos, iar ce face ea rau nu conteaza pentru el.
Corect mgtow, dar este datoria lui sa fie barbat sa nu se lase condus. Un barbat adevarat nu permite asa ceva. Pai stiu eu caz! Unul din amicii meu, i-a placut una care nu dadea doi bani pe el dupa anul de indragosteala, dadea tot aleia, aia nici sex nu prea ii mai dadea, deci dadea tot gratis, culmea, cu toate astea s-a insurat cu ea, dupa aia la fel, dadea tot, parintii lui plangeau, haine, bani dadea, nu avea bani de nimic, tot salariu cam il dadea acolo si la socri care nii aia nu dadeau doi bani pe el. A facut si datorii tot sa-i dea, il facea prost si in fata copilului des. Si nici acum dupa 15 ani NU s-a potolit, nu stiu ce are de face asta, nu am inteles. Hai stiu fraieri care dau dar macar primesc sex, primesc comportamentul ala fals, asta nu primeste nimic. Asa caz n-am vazut.
Tin sa mentionez ca el nu are studii superioare, ea are, si il considera inferior, insa..era alfa si s-a indragostit de el la inceput. Nu stiu de ce unii barbati sunt asa de fraieri, cata psihologie am studiat, asta nu inteleg. Bine stiu caz si invers, doua cazuri, cand ele sunt proastele unora, si aia fac acelasi lucru ce face asta astuia. Ciudat.
Cum sunt papucii? Indinspensabili mereu ai nevoie de ei, și mereu îi folosești prin curte, casă ca să îi porți sau pentru a face anumite treburi casnice. și unde îi pui acolo stă pentru a fi din nou în folosință. Dacă ți un băiat sub papuc îl ți în frâu și îl controlezi, domini, îl folosești pentru ai ghida mintea în punctul dorit de tine pentru a face un lucru. Și respectivul face nu, găsește motive de revoltă.
Să ții un băiat sub papuc înseamnă că acel băiat să fie condus de către cineva, să fie sub autoritatea deplină a unei persoane.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: