O persoana care ar renunta la ceva pentru tine.ca un inger care te ajuta mereu si este mereu acolo unde ai nevoie... cel p care suni atunci cand ai o problema indiferent de zi, ora, moment el iti da un sfat +daca este un adevarat prieten este sincer cu tine... FUNDITA?
Buna intrebare.
Eu am 16 ani. si nu am avut parte de un prieten adevarat!
Prieten adevarat nu exista pentru mine, este 1 an 2, 10 ani prieten bun dar la un moment dat el te va dezamagi. Eu nu am incredere in nimeni. Incerc ca cel mai bun prieten al meu sa fiu eu.
O zi buna.
Nu poti defini valoarea prieteniei. Daca s-ar afla cel mai mare numar, prietenia ar valora mai mult. Valoreaza mai mult decat infinitul...
Un prieten adevarat este persoana care este mereu alaturi de tine, dar nu-l poti defini.
Lucrurile de mai sus sunt nedefinibile. Ti-am spus parerea mea.
O prietenie iti dai seama cat dureaza pe parcursul acesteia.
Prietenia este o comoara nepretuita. Un adevarat prieten isi alege prietenii in fata banilor sau faimei.
Fara sa ne dam seama, de multe ori uitam ca langa noi exista o persoana careia am putea sa-i impartasim gandurile noastre, o persoana dispusa sa se bucure alaturi de noi sau sa ne consoleze atunci cand suntem tristi. De asemenea, de multe ori uitam ca si noi, la randul nostru, reprezentam pentru cineva acelasi lucru. Uitam ca avem prieteni, uitam ca suntem prieteni. Ne cufundam in propriile ganduri. Si totusi. Atunci cand ne reamintim ca nu suntem singuri, problemelor ce pareau de nerezolvat li se contureaza o rezolvare, sentimentelor ce pareau sufocante li se gaseste alinare pentru simplul fapt ca ne dam seama ca avem pe cineva langa noi. Cineva spunea ca prietenii reperezinta... A doua familie. Familie in care dragostea este neconditionata, bucuriile se impartasesc, iar necazurile se injumatatesc intre prieteni pentru a putea fi suportate mai usor. Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina. Prietenia este poate faptul esential al vietii.
Un gand impartasit... Un vis implinit. O dorinta traita. Tristete alinata. Speranta.Prietenia.Dupa parerea mea, nu exista PRIETENIE fara IUBIRE si IUBIRE fara PRIETENIE. Sunt nedespartite
Prietenia adevarata...rar o gasesti dar cred ca fiecare siar dori sa o aiba...pai eu cred ca un prieten adevarat este acela care iti e ca un frate/sora, pe care poti sa te bazezi la greu, care stie sa te inveseleasca atunci cand esti trist, care iti ia apararea atunci cand intri in necazuri, care sa stie sa te asculte si sa stie sa-ti dea un sfat bun, si care iti iarta orice greseala pentru ca stie ca nu ai facut-o cu gand rau, dar sa stie sa te trezeasca la realitate atunci cand esti pre visator, dar cel mia important intr-o prietenie este adevarul daca 2 prieteni se mint aceea relatie nu poate fi numita prietenie
Persoana ce va renunta la ceva important atunci cand tu vei avea nevoie de el:]
Prietenul ce nu te va minti, judeca,,, vinde", in care sa ai incredere:]
Acesta este prietenul adevarat... Dar gasesti foarte rar un asa prieten:]
"Dupa felul in care ne despartim de oameni, dovedim cat de mult i-am iubit."
Poate ca o prietenie adevarata nu tine toata viata... dar daca iti amintesti cu placere de acea persoana, inseamna ca momentele in care ti-a fost alaturi, in care mai mult sau mai putin a putut sa te ajute cu un sfat, merita la final!
Simplu : "Un prieten este acea persoana care va fi alaturi de tine si atunci cand o dai in bara...si fara acel : Ti-am spus eu!"
Have a nice day :*
Sal!
Mai am sa dau un raspuns...
Prietenii sunt ingeri deghizati.
Prietenia e ca atunci cand faci pipi pe tine: Toata lumea te vede, dar nimeni nu simte caldura pe care ti-o aduce :*
andrey1412 întreabă: