| mady_6656 a întrebat:

Ce intelegeti voi prin cuplul perfect? ca sa stiu si eu pup:*

Răspuns Câştigător
| RMihai a răspuns:

Perfect nu exista, daca 2 oameni se potrivesc, se potrivesc de la inceput, daca nu inseamna ca nu are rost, amandoi trebuie sa se placa in egala masura vb aia cine se aseamana se aduna, discutii sau certurii tot timpu apar indiferent de cata dragoste si cati bani sunt intr-o relatie

7 răspunsuri:
| maria_5981 a răspuns:

Cuplul perfect.mhhh... Este acel cuplu care se intelege, respecta si se iubeste. Care pe ultima suta de metrii, lasa incapatanarea si orgoliul deoparte si se gandesc ca la mijloc e o iubire. Care obisnuiesc sa si vrobeasca frumos, se alinta, se rasfata, se cearta...sa nu uitam, daca n ar fi cearta am uita cat de mult iubim persoana de langa noi. Care adoarme in bartele lui/ei si e prezenta in visele lui/ei. E mult de spus, dar acum sunt putin ocupata. Te pup

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Inteleg dragoste adevarata, intelegere, iubire

| Andragos a răspuns:

Prin cuplu perfect inteleg:cei doi trebuie sa fie sinceri(unul cu celalalt), sa nu existe gelozie, daca el vrea sa faca ceva si ea nu este de acord sa poata discuta, si tot felul de chestii din astea, dar cel mai mult sa existe sinceritate si multa iubirebig grin... sper ca te-am ajutatbig grin

| TraficantDeVise10 a răspuns:

Pai pentru mine cuplul perfect nu este neaparat cuplul in care si baiatul si fata sun frumosi au bani etc.Este cuplul in care exista intelegere, armonie, comunicare.Este cuplul in care cei doi se pun de acord in luare unei decizii nu fac de capul lor, este cuplul in care fiecare ii respecta dorintele celuilalt, se consoleaza in momente triste, fac totul impreuna. Fundita?:*

| mgtow a răspuns:

O relatie intre 2 persoane nu conteaza daca e gay, lesbiene sau hetero, care decurge fara probleme, nici o cearta in orice sunt de acord si totul decurge perfect in relatie. Nu exista oricum acel cuplu perfect.

| ELLSSA a răspuns:

Cum zice si Mihai :"cumplul perfect nu exista".
Insa pentru mine cuplul perfect, ar fi acela in care ma simt cel mai bine si sunt cea mai fericita.
Perfect este cand iubesc si sunt iubita.

| Aianna a răspuns:

Inteleg sa fie multa comunicare, iubire, sinceritate si incredere. Insa nu prea este vreun cuplu perfect. Sper ca ti.am fost de ajutor :*!