| Sfinnx a întrebat:

Ce joculete perverse stiti?[in relatie] Dau funda pentru cele mai interesante :3. Si joculete care tin de sarut si altele.Rog seriozitate si nu vreau sa mi aud comentarii gen : fa-i laba.
Fundita!:]

Răspuns Câştigător
| Deedeek a răspuns:

Eu zic sa il legi cu cordonul de la capotul bunicii de teava de gaz, sa-i bagi margarete pe uretra, sa-l plesnesti la fundulet cu o curea inmuiata in frisca, dupa care sa faceti schimb de roluri, urmand ca la urma sa imbucati toata frisca de pe funduletul celuilalt. Un 69 tunat. Ai grija, frisca nu e niciodata maro! Poti sa-l obligi sa-ti faca masaj la talpi cu sucitorul si apoi sa te flageleze cu un pachet de foi de placinta dezghetate, obligatoriu la o temperatura mai mica decat cea a camerei. Abia apoi puteti incepe sa vorbiti urat. Fa-o pe ma-sa curva, pe tac-su' betiv si pe sora-sa centurista. Se va enerva si-o sa te abuzeze cum nici prin vis nu ti-a trecut. Funda? laughing

10 răspunsuri:
| Lisovski_Patrisia_2000 a răspuns:

Citi ani ai?

| Lisovski_Patrisia_2000 a răspuns (pentru Seby90):

Nu pe tine te-am intrebat

| Seby90 a răspuns (pentru Lisovski_Patrisia_2000):

Si eu care credeam ca pe mine, damn it. Realizezi ca am raspuns in locul ei?

| Xtadelo a răspuns:

Daca vrei ceva perves care nu tine doar de saruturi faceti sex straight face

Pacat de anii tai!

| PandaHero a răspuns:

Fantanita
Sticluta
Provocarii
Ai tupeu?
SI cam atatea stiu, insa ultimele doua nu sunt neaparat perverse, dar le poti face perverse. Spune-mi daca nu-s tii cum se joaca vr-un joc si iti voi explica.

| Sfinnx explică (pentru Deedeek):

No hai ca asta mi-o placut =]]] ma asteptam la un raspuns mai "pervers" si serios da...mi ai facut ziua mai buna :]] Ai funda

| Winchester308 a răspuns (pentru Sfinnx):

Stai asa...deci intrebai ce sa-ti faca el? NU-i prea pervers dar merge daca-ti place...

| Sfinnx explică (pentru Winchester308):

Da.Spre exemplu joculetul cu cubul de gheata.Trebuie sa il imping cu limba de la abdomen pana la gat iar el trebuie sa stea nemiscat.