| Deita a întrebat:

Ce le plac barbatilor? mai bine zis cu ce va place sa fiti surprinsi de sarbatori si in fiecare zi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, depinde de barbat! Daca e unul educat si cultivat, nu-i vor placea dezacordurile!
Cred ca ai putea sa-l incanti daca ai fi Craciunita lui, cu gramatica pusa la punct!

5 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

De ex sa-l astepti cu zambetul pe buze cad vine acasa, nu incepi sa-i reprosezi cine stie ce lucruri. toti avem nevoie de liniste si stare de bine in casa nu de certuri, sa-l surprinzi cu o cina buna, cu o mini vacanta doar voi doi, cu o partida de sex pe nepusa masa etc. eu ti-am dat exemple de ce-i place iubitului meu, acum nu stiou daca toti au aceiasi parere.

| remus a răspuns:

Cele mai placute surprize de sarbatori sunt; vizita soacrei si celor de la taxe-impozite!

Răspuns utilizator avertizat
| Sadd a răspuns:

laughing))), o femeie care tace... e ceva ideal, sa stie sa faca de mancare...si sa arate a femeiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatilor le plac femeile educate fiindca ele nu pot face "dezacoarde". In acest mod il vor feri de situatiile jenante din societate si nu vor auzi de la altii afirmatii de genul "Asa-ti trebuie daca n-ai invatat cand a trebuit." Te-ai prins? Sa fac si un desen?