| Psihiatra a întrebat:

CE le place baietzilor la o fata cel mai mult? In afara de fizic tongueCeva pareri big grin? :*

Răspuns Câştigător
| ZapPy a răspuns:

1.Sa fie interesanta, nu una cu raspunsuri da/nu nu stiu/poate la orice.
2.Cat de cat o provocare, isi pierde tot farmecu daca i se ofera pe tava.
3.Sa aibe ceva in cap, ex. Wai ce naspa ca o murit Michael J. ea:cine-i MJ? ...bine exagerez dar pricepi ideea.
4.Fiecare vrea altceva, cum am mai zis unii vor sa fie proaste pentru ca ii mai usor, altii ti-am zis vor o provocare.Cand gasesti un tip care iti place de obicei ii usor de ghicit ce ii place, se vede dupa el. Daca il vezi imbracat tot in D&G si vine tot parfumat si poate si un seria 3 din 90 atunci nu-ti trebuie foarte mult creier.Cred ca ai prins ideea happy

Daca vezi unu casual, care crede in el, imbracat fain(te poti imbraca fain si fara armani&co ) si vezi totusi ca stie ce vorbeste, ma indoiesc ca ar fi interesat de o bimbo (google it). Cam atat.

12 răspunsuri:
| adinauju a răspuns:

Atitudinea... sa nu aiba fite si sa fie tot timpul zambareata si deschisa glumelorthinking parerea mea este ca sa incerci sa fii prietena lui si cu timpul poate iese ceva intre voismug

| Serendipity17 a răspuns:

Personalitatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. cei sub pantaloni si bluzahappy

| noName_8681 a răspuns:

Pai depinde de baiat laughing nu toti baietii au aceleasi gusturi. Banuiesc ca la toti le place sa o fata sa aiba simtul umorului si aiba vorbele la ea, sa ai ce sa vorbesti cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Charina a răspuns:

Sa vada ca ii intelegi, sa fi prietenoasa, zambitoare tot timpul, sa fi alaturi de ei daca au ceva probleme, sa fi putin misterioasa, sa nu le dai totul deodata si sa-i faci sa-si dea seama ca nu vor mai gasi una ca tine:*

| claudiea79 a răspuns:

Sa nu aiba fite sa nu se imbrace cu haine de firma; sa nu injure; sa nu bea; sa stie sa gateasca sa spele rufe; sa nu il insele; sa fie harnica sa fie curata sa faca multe dusuri pe zi.; sa comunice ce simte sa fie vorbareata.; sa nu ia decizi decit atunci cind il intreaba

| ionika17 a răspuns:

Comportamentu sa fie zambareata, deschisa in toate privintele sa nu se ascunda de mine, in primul rand sa nu aiba fite le uraschappy

| overdose90 a răspuns:

Eu zic ca lor le place foarte mult feminitatea la noi.sa vada ca suntem mai micute ca ei, mai fragile, hainele au floricele si au multe culori, avem parul lung si frumos mirositor, stim sa ii ajutam in orice situatie, pasim delicat...astea sunt lucrurile frumoase la o fata happy

| cristi202 a răspuns:

Cu un lucru (de fapt doua) sunt de acord toti baietii - sa nu aiba fite, si sa nu fie mofturoasa.
Un lucru pozitiv - sa aiba suficienta personalitate incit sa stie sa il scoata pe el in evidenta fara a-l face sau a se face amindoi de ris

| R_8082 a răspuns:

Idem adinauju

| Bacemi a răspuns:

Mie imi place initiativa.

Întrebări similare