M-au invatat sa daruiesc, sa ma rog Lui Dumnezeu, sa nu ma razbun-sa rasplatesc raul prin bine, sa apreciez ceea ce am pentru ca sunt oameni care nu au.
Parintii m-au invatat totul. m-au invatat sa am incredere in mine, m-au invatat sa am incredere in dumnezeu, m-au invatat ca totul se rezolva daca ai speranta si mi-au oferit tot ce eu mi-am dorit.nu mi-a lipsit nimic vrodata
Mama ne batea la cap mereu sa salutam mereu cand mergeam in vizita la cineva, si ne spunea sa nu o facem de rusine
Cum sa mergi pe gratis cu RATB, cum sa ai GPS pe mobil, ce trebuie sa stii inainte sa cumperi o rata, unde curge apa, cine a botezat speciile de pesti, cum sa faci tort, cum sa scapi de radare, cum sa mulgi o capra, cum sa furi net, cum sa faci spam, cum sa pui parchet, cum sa extragi chestii din chihlimbar, cum sa extragi ADN dar si multe altele
Pai invata sa respecti sa fii respectat, pentru ca respectul ti-l castigi foarte greu din pacate
Mama mea e o dulcica, niciodata nu se supara pe nimeni, si ea m a invatat sa iert mereu greselile si rautatea celor ce sunt rai, sa intorc raul cu binele, sa zambesc si sa ma bucur de viata, caci viata e frumoasa daca stii cum s o traiesti.de la tata am invatat sa ascult parerea si ideile celor mai in varsta si mai invatati:profesori, doctori, scriitori.insa de la bunica mea care am iubit o enorm am invatat sa invat carte sa fiu cineva in viata, sa nu cresc doar copii si sa fac pe a casnica. sunt trei persoane si trei lucruri importante in viata mea ce nu le voi uita atat cat voi trai. multumesc pentru aceasta intrebare.