Sa se spovedeasca si sa aiba un cod unic la vagin asa stiu ca doar eu am acces la zona interzisa
Mancare, buna si multa. Liniste si sustinere cand e vorba de jocuri pe calculator.
In principiu noi barbati stam cu o fata ca ne atrageti sexual asta e adevarul,atractia e ceva involuntar,dar desigur nu doar sex conteaza si sinceritatea,increderea,ratiunea,inteligenta ele nu atrag sexual dar construiesc ceva rational adica o relatie, normal ca oricine ar vrea o fata frumoasa da alea cauta barbati frumosi sau cu banii asa ca te compromiti cu una mai draguta si cu ceva carcater ca daca ai una frumoasa sunt sanse mari sa fuga la altul, intrebarea ta trebia sa includa ce vor baieti intr-o relatie nu ce vor baieti de la fete, ca una e sa vrei o aventura alta e sa vrei o relatie, dar in principiu ambele sexe cata un partener frumos dar ne mai si compromitem cati din noi avem partenerul perfect? si tu pe la 30 de ani o sa vezi ca badboys aia frumosi sunt doar buni t sex atat nu pentru ceva serios, baieti seriosi, cuminti sunt in freindzone dar nu e atractie fizica, fara atractie nu e nici un inceput degeaba are carcater daca nu e baiat frumos degeaba, desi si fetele si baieti involuntar stau impreuna din cauza atractiei sexuale
"Ce mai vor baietii de la o fata in afara de sex?" Hmm?
Pai sunt baiat si vreau asta de la o fata :
Sa ii placa anumeurile si sa se uite la ele impreuna cu mine.
Asta si altele cum ar fi sa fie onesta cu mine, sa stie sa gateasca, nu trebuie sa gateasca ceva extraordinar, sa fie cat de cat comestibil, daca nu, pot sa gatesc eu, sa radem impreuna sa ne spunem secrete, tot felul de lucruri siropoase si dulcegarii.
Dar asta este partea a doua, in principal, partea cu animeuri.
Chiar daca ai spus sa nu raspundem, eu tot am facut-o
"tot felul de lucruri siropoase si dulcegarii."
Da-mi exemplu, vreau sa am cosmaruri
Stii si tu, chestiile pe care le fac toate cuplurile. Nu pot sa cred ca lucrurile astea iti pot provoca cosmaruri
Unu care nu minte ar zice doar sex. Altii vor incepe cu basme care mai de care.
In cazul asta prefer sinceritatea.
Nu multi suporta adevarul, multora le place sa fie mintiti. Noi aici vorbim de baieti nu barbati. Dupa o varsta mai isi schimba omul mentalitatea, dar pana acolo mai toata lumea gandeste la fel. Baieti si fete. Ca multi mananca rahat cu gura plina si prefera sa minta ca sa para mai superiori, e altceva.
Sau multi care doresc funda ca cel de sus.
Cum ziceam, multi mint. Cui ii pasa de motiv. Ca e pentru funda ca e sa para mai sus sau orice altceva nu conteaza.
Nu exista un raspuns concret sau corect. Unui baiat ii place ceea ce ii place unui om normal, atat si fetei. Sa se distreze, sa aiba prieteni alaturi, familia, sa aiba o iubita frumoasa alaturi, bani, etc etc. Sexul nu e pentru toti baietii o chestie ca daca nu e sex, atunci nu vor sa se vada cu o fata, doar cei disperati asa gandesc!
Hai fetelor, raspundeti, ca sta baiatul ca pe jar pentru ca nu stie cum sa va atraga mai repede catre... sex!
sau, daca esti fata:
Hai baieti, mai multe sugestii sa ma pot face si eu remarcata, ca mor de dragul unui tip care se face ca nu ma vede!
Multa mancare, mereu.
Pai,dupa mine cred ca sunt si baieti care doresc tandrete, sa poate imparti secretele cu prietena sa...care sa nu le tradeze.
Si sa poata iesi cu ea si in public.
Funda?^_^
Inafara de sex, baietii mai vor. Aa... sfarcuri si lapte.Iar femeiele in schimb primesc lapte batut, care le ajuta sa obtina o dantura alba. xD
Glumet întreabă:
barolly întreabă:
Doarunaltutilizator întreabă: