Din cate spui nu cred ca merita un mesaj de genul asta. Daca spui ca nu i-a pasat de tine.Este alegerea ta.
Nu ii trimite mesaj intalniti-va si vorbiti maandoi pana fiecare v-ati descarcat si ati inteles imrpeuna ca nu traiti in trecut si e un nou inceput in fiecare zi inceput superb trait impreuna.
" Buna... stiu ca am gresit si imi pare foarte rau. Nu realizezi cat de mult iubesti un lucru pana nu il pierzi, iar eu am realizat cat de mult te iubesc doar dupa ce te-am pierdut. As vrea sa o luam de la inceput, de data asta fara reprosuri, minciuni sau alte chestii intre noi. Sper sa te mai gandesti si sa ma ierti! " Daca te iubeste te va ierta! Multa bafta! :*
"Hei. Buna, stiu ca am gresit in trecut, dar asta e. Asta a fost destinul si as vrea sa nu imi aduci aminte mereu de ce am facut deoarece ma doare si pe mine la fel ca pe tine insa asta a fost. Multumesc pentru intelegere si sper sa te trezesti la realitate si sa treci peste" Asta i-as trimite eu
Buna,inainte de toate poate ar trebui sa te gandesti daca relatia asta mai functioneaza.Adica gandeste-te putin, vrei sa iti faca reprosuri toata viata.eu spun sa te gandesti de 2 ori inainte si sa ii spui si lui ceea ce te deranjeaza.
Greseala recunoscuta e deja pe jumatate iertata. Nu cred ca va fi nepasator. Scrie-i la fel ca aici, dar nu-i mai adu aminte de raul ce ti l-a facut. Zi- i doar ca ti-ai dori sa fie totul frumos, cu un nou inceput.
Spune-i ce simti pentru el, ca il iubesti ca tii la el, ati gresit amandoi, si ca ai vrea sa dati uitatii toate neintelegerile dintre voi. Tii la relatia voastra, si vrei un nou inceput, in care sa lispeasca certurile. Daca te iubeste va fi de acord cu tine crede-ma Succes!
mateia320 întreabă: