| ada a întrebat:

Ce metode sa aplic pentru ca relatia cu iubitul meu, aflat la mii de km distanta, sa fie cat mai "fresh", sa nu aiba de suferit din cauza timpului si distantei?

7 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Pai acum cu net-ul si mobilul distanta se scurteaza. Trebuie sa vorbesti cat mai mult, des si despre problemele tale zilnice. Trebuie sa il intrebi ce face, care e mersul lucrurilor, sa le povesteasca. Cu toate astea e bine sa va vedeti cat mai des si perioada in care sunteti la mare departare sa nu fie prea lunga sau sa fie determinata. Pentru ca un om altfel asteapta daca stie ca se va intoarce si va trai mai departe cu cel de acasa si altfel cand nu se stie sigur cand se va intampla evenimentul. Se intampla o desprindere de tot ce e cunoscut si deodata ti-e mai familiar ceea ce cunosti recent decat ce ai stiut mai demult. Este de asemenea importanta vechimea relatiei voastre inainte ca el sa plece. Cu cat e mai noua, cu are mai putine sanse sa reziste. Dar la fel este periculoasa si o relatie prea veche, cu fisuri si in care a intervenit rutina. Deci cel mai bine e ca iubirea sa existe inca vie, termenul de despartire sa poata fii cuantificat in zile, luni, eventual ani, dar nu foarte mult timp. Iar comunicarea este esentiala. Iar atunci cand vorbesti sa nu te plangi, sa nu te vaicaresti, sa nu te certi, sa nu ii reprosezi. Fii cat mai diplomata si incearca sa eviti discutiile. Cam atat... pot eu sa iti spun

| stardeea a răspuns:

Nu ai cum eu de 2 ani am o relatie la distanta si e imposibil sa nu apara gelozii...dorul care te seaca si care isi pune amprenta pe suflet

| cribus a răspuns:

Nu prea pot sa-ti dau sfaturi deoarece nu cred in astfel de relatii, cunosc cazuri concrete fratele meu, nu vreau sa te dezamagesc dar iti doresc bafta!

| Alexandrinaa a răspuns:

Nu as vrea sa te dezamagesc, dar e putin greu sa pastrezi o relatie la distanta, foarte mult timp... dar totusi, fiindca si eu am trecut prin asta, si daca chiar va iubiti, tot ce-i posibil ca sa reusiti! Trimite-i o epistola, cu niste pupici, cate-o fotografie draguta in scrisoare, trimite-i o poezie la cateva zile, o felicitare, mereu ceva nou, trimite-i un filmulet de-al tau, poate tot printr-o scrisorica, trimite-i ceva de-al tau: o esarfa, un maiou, o cordeluta, cu parfumul tau...pastreaza-i mereu in minte amintirea ta, prin toate simturile! Inregistreaza-te si trimite-i, sa te auda mereu spunandu-i : te iubesc, ca si cum ai face-o la ureche...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei, "ochii care nu se vad...se uita (la altii)", dar depinde de cat timp santeti impreuna, cind se intoarce sau e de acolo..., ce promisiuni v-ati facut... etc. este destul de greu sa controlezi o relatie la distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa fie "fresh" foloseste internetul (virtual, instantaneu, fresh!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sufar tot din aceasta cauza, dar iti voi da parerea mea, cum procedez eu.iL SUNI O ZI TU, O ZI EL, dar nu uita in fiecare zi.Sa vorbiti pe mess si sa vorbiti prin mesaje. Daca te iubeste cu adevarat te va suna si te va astepta, dar ai grija pentru. ca nu o va face pentru.mult timp. Daca e un baiat bun te va astepta 1-2 luni, dar nu mai mult.Eu voi sta in Romania doar 3 saptamani, prietenul meu este grec de origine.Iti urez mult noroc si sper ca mesajul meu sa te ajute.Mult curaj, sa ai incredere in Iubitul tau, in iubirea voastra si mai ales in D-zeu, deorece daca esti credincioasa EL intotdeauna te va ajuta.Succes...