Eu te-am întreba pe tine :
Ce motivație sănătoasă îmi dai tu mie sa mă iau de drogul ăsta Instagram Facebook sau care o mai fi acum la moda?
Poate că și l-a dezactivat temporar, din motive personale, însă poate reveni oricând, pe același cont. Știai că se poate, nu?
Motive? E o aplicație plictisitoare care nu are nimic in plus fata de Facebook. Macar pe Facebook te poti loga si de pe PC nu doar de pe telefon.
Pentru mine Instagram e o copie proasta a Facebook.
Și pe Instagram te poți loga de pe PC/laptop. Mai nou, am văzut că se pot încărca și imagini, ceea ce inainte nu era posibil.
"Pentru mine Instagram e o copie proasta a Facebook"
Păi da, au aceeași mamă. ))
Sunt detinute de aceeași companie.
Exista mai multe variante aici.
1. Poate persoana respectiva a fost amenințată de cineva și că sa se protejeze a dispărut de pe rețelele de socializare.
2. Exista posibilitate că prietenul tau sa lucreze în sfere înalte ale Statului român(DIICOT, SRI, SIE) și nu are nevoie de vizibilitate in mediul online.
3. Poate pierdea prea mult timp pe Instagram și a luat măsura radicală de a se deconecta de tot de pe Insta.
Da, insa Facebook inca este activ
Pai nu am insta._. niciodată nu am avut așa ceva-_- nu-mi place deloc Instagram are si nume ciudată cică Instagram la ce s-o fi gândit ăștia când au pus numele asta -_-
Poate are nevoie de o pauza de la social media. Poate a incalcat regulile Instagramului si i-a fost suspendat contul. Poate ti-a dat block. Ignor-o pe Agartha ca delireaza rau de tot.
Nu mi-a dat block, întricât am mai pus pe cineva sa îl caute si nu ii mai apărea contul.
Ciudat este ca ieri de imprietenise cu câteva persoane iar azi brusc si-a închis instagramul. Asta mi se pare ciudat rau?
Biancaverestiuc întreabă: