Motive care m-ar determina (sau m-au determinat în trecut) să spun "pa. succes în viaţă fără mine!" fetelor:
1. Prostia (când IQ-ul nu depăşeşte cu mult numărul de la pantofi, eu am o problemă)
2. Posesivitatea (nimeni, niciodată, sub nicio formă nu are dreptul să-mi ceară mie socoteală pentru ce fac, atâta vreme cât nu rănesc pe nimeni)
3. Gelozia. - A doua criză de gelozie aduce după sine replica de mai sus.
4. Infidelitatea. - Nu iert infidelitatea niciodată şi nici n-aş avea nesimţirea să cer să fiu iertat dacă o voi comite vreodată. Primul episod de înşelare, devine şi ultimul.
5. Materialismul (nu cred că e nevoie de detalii suplimentare aici)
6. Despărţirea geografică pentru mai mult de un an de zile fără posibilitatea de revedere - Pur şi simplu n-are sens să ne minţim singuri. Iubirile la distanţă nu există.
7. Fiţele.
8. Pretenţii exagerate. (exemple: s-o aştept mai mult de 8-12 luni până să ne începem viaţa sexuală, să-mi modific eu programul după al ei ca să o iau de la facultate/serviciu, să se aştepte ca eu să-i ghicesc tâmpeniile de-i trec prin cap) Orice pretenţie exagerată adresată mie atrage după sine replica de la începutul comentariului.
Aceste motive nu intră sub incidenţa dezbaterii. Dacă unul din aceste motive este prezent, din punctul meu de vedere relaţia respectivă ia sfârşit.
În rest, nu pun preţ pe poze, discuţii, vrăjeli, etc. E simplu: Până la proba contrarie, sigur nu mă înşeală. E de bun simţ să plec de la premiza că ea este nevinovată.
De asemenea nu pun mare preţ pe nerăspuns la telefon sau alte chestii puerile pe care le-am mai citit pe-aici. Nu de alta dar între adulţi lucrurile stau un pic mai (foarte) diferit.
Numai bine.
1.Gelozia
2.Cearta
3.Lipsa de dragoste si tandrete
4.Ascunderea unor secrete
5.Inselarea
6.Lipsa de comunicare intre cei 2
7.Nevederea o perioada lunga
8.Rusinea cu persoana de langa
9.Lipsa de incredere
10. Ignorarea
:*
1)Neasemanare(neasemanarea comportamentului. Unul dintre voi e intr-un fel iar altul e in altfel, nimeni nu se aseamana si nici nu e perfect)
2)Nu trebuie sa va invinovati-ti unul pe altul(asta e unul dintre aspectele care strica o relatie, il invinovatesti pe el, el pe tine si asa mai departe)
3)Inselarea(Banuirea unuia dintrev voi ca poate sa insele)
4)Gelozia(gelozia exagerata)
Pai atatea, cred. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Prostia
Lipsa de comunicare
Obsesia pentru sex din partea unuia (in cazul in care fata nu vrea inca)
Fitele de toate genurile
Pretentiile ratate
Sclavagismul
Misoginismul
si multe altele
Buna pai ar fi cateva motive:
1istantarea este acea racire intre cupluri.
2:Monotonia este atunci cand numai ai ce vorbi cu partenerul.
3:Gelozia Gelozia este un sentiment greu de stapanit atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Ceea ce ei numesc priviri inocente, pe noi ne infurie teribil.
4:Nu raspunde la telefon
Exact atunci cand ai nevoie de el nu-ti raspunde la telefon. Sau iti promite ca te suna inapoi de-ndata ce isi termina treaba, dar nu mai da nici un semn de viata. Mai rau, ai constatat ca tocmai si-a inchis telefonul. Desi in astfel de momente ne facem multiple scenarii, ar trebui sa ne stapanim. Nu este indicat sa ne lasam purtate intotdeauna de primul impuls. Ar trebui sa avem mai multa incredere si sa fim mai tolerante.
Cam atatea sper ca te-am ajutat.Bafta!
Pai in primul rand chimia dintre cele doua pers si nu in ultimul rand increderea
Ca nu aprecieaza tot ceea ce faci
ca nu va intelegeti bine
ca nu il intereseaza persoana ta
fundita?:*
Daca parintii nu sunt de acord cu ea,daca cei doi se cearta, daca se inseala, daca nu petrec decat putin timp impreuna etc...
Pai sunt multe motive depinde de persoana...uni baieti de ex cand vreau sa se desp de fete si li jena sau nu stiu cum sa le-o spuna cauta diferite motive ca sa se certe si ca sa se desparta ...asa foasrte repede se destrama o relatie. Baieti cam se joaca cu fetele.: nu-i asa asa? Funda.
Pai gelozia, daca iti inseli partenerul sau te insale el pe tine...etc
Funda :d