Să nu fi posesiva și exagerat de geloasă, să-i arăți că ai o viață pe lângă el, adică nu depinzi non-stop de atenția lui și nici că ești 24/24 disponibilă pentru el.
Dar astea ar trebui să fie pe tot parcursul relației, nu doar la început, că nu fuge acum, fuge atunci...
Daca te place, poti sa faci aproape orice si ai sanse mari sa nu fuga sau sa se intoarca.
Daca nu te place, poti sa te comporti exemplar si tot găsește motiv sa fuga.
Simte-te bine, fii tu insuti si incearca sa o cunosti si sa fii "real" astfel incat sa te cunoasca si ea pe tine. Cu cat te panichezi mai mult, iti faci mai multe filme si iti "programezi" dinainte cum sa te comporti, cu atat e mai rau pentru amandoi.
La date iesi ca sa te distrezi si sa te simti bine, nu ca sa te comporti exemplar si fake!
Eu intrebam ce ii sperie pe barbati la inceput....adica sunt cateva lucruri care nu prea se fac...
Mie mi-a zis ca se gandeste pe cine alege pe mine sau pe fosta.Asta era dupa trei saptamani de tatonare.Ma gandesc ca nu m-am comportat bine in alea trei saptamani...Ma gandeam ca acum daca reiau datingul, cum sa ma port ca sa nu mai fuga tipii de mine... asta era dilema mea
Daca el si-a permis sa-ti spuna ca se gandeste pe cine sa aleaga, iar tu in loc sa-i intorci spatele (cum ar fi normal daca ai avea pic de demnitate), iti faci griji ce sa faci sa-i fii pe plac, atunci felicitari, ai devenit preșul lui!
Eu i-am intors spatele demult. Era ideea ca acum sa evit noi dezamagiri...
Să fii sociabilă, dar și discretă, în același timp, să nu considere că te grăbești.
anonim_4396 întreabă: