Nu-i pacat, ca nu te-ai impreunat cu sora-ta, deci nu sunteti rude de sange.
Si de ce trebuie mentionat ca nu a facut asta? Nu e de la sine inteles? Cum de ti-a fugit gandul tocmai la asta?
Fiindca am voie sa raspund cum doresc.
Ha - ha! Cine contesta asta. Nu ti-am dat eu voie? Asta poate sa iti spuna si tie cineva Tu: ''Scuze, am intarziat trei minute''. Raspuns: ''Stai linistita, doar nu te-ai culcat cu tatal tau''. Tu: ''Poooftim? De ce tocmai asta?'' Raspuns: ''Pentru ca am voie sa raspund cum vreau.''
Fiindca te-ai bagat ca musca in lapte sa comentezi ceea ce am raspuns, asa cum am dorit.
Daca nu intelegi intrebarea pusa sau nu-ti convin raspunsurile altora, mergi mai departe, ca nu trebuie sa comentezi aiurea.
Pai nu mi-ai facut nici un rau, nu ai de ce sa te explici. Singura te faci de ras. De ce sa merg mai departe? Aici am vazut un raspuns aberant.
Hai, plimba ursul!
Nu, deoarece nu sunteti casatoriti cu propriile voastre rude de sânge. Casatoria între rude de sânge este permisa dacă gradul de rudenie e mai mare ca 4. https://legeaz.net/dictionar-juridic/gradele-de-rudenie
Ce pacat ar putea fi? Dimpotriva, daca se ajunge la casatorie in ambele cazuri, vor fi relatii bune in familie.
Nu este pacat. Nu te lua dupa babe. Este foarte bine; daca va casatoriti, o sa fie relatii bune in familie.
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: