Daca sunt 5 ani diferenta nu pare mult dar 34-26 e ciudat, as crede ca unu profita de altul aici, mi se par doua etape diferite ale vietii
Ori e ea f imatura
Ori e el f matur
Depinde cum sunt ei ca perioade...
Poate aparentele insala
Pai depinde de vârstă frate dacă tot spui de o diferență de vârstă care ar fi aia?
Depinde cat de mare e diferenta. Daca 20 de ani atunci nu e ok. Hai, pana in 5 ani merge, dar daca e mai mult e cam bizar, nu crezi
Da, diferența de 20 de ani mi se pare exagerată și mie.
Frate eu deja mi-am lua răspunsul de la primul de mai sus oricum ma așteaptam la o așa diferență ma jur pe Dumnezeu ca nu te mint lumea in ziua de azi a loato o razna rău de tot numai futaia vor și las-o așa nu-i vezi ce răspunsuri dau ditamai oamenii te ia durere de cap frate cu asa ceva mai nou nimeni nu ține cont de vârstă de gradul de rudenie toți ai sa-i vezi cum întreabă da nu știu cutare daca este var unchi frate sora de nu știu ce grad se pune? Ba înnebunește nu altceva )))) cand vezi asa întrebai nu ai cum frate nu ai cum
Am o conștiință și o minte o inima si sufletul care mi-a dat Dumnezeul eu nu alerg după femei in vârstă și fete mai mici nu nu ma atrag babelel și copii Mulțumesc lui Dumnezeu ca ma lăsat intreg cu bune si rele așa cum sunt eu cu defectele mele si nici mămicile nu ma atrag si de mar atrag o femei mai in vârstă am o conștința o minte o inima si sufletul care mi-a dat Dumnezeul.
Du-te ba omul lui satană ai 76 de ani da sa mor eu cu Adevărat ești tacos frate tacos fără salsa ești mona lisa fără mâini ba esti teroare mâncarea șerpi săte mănânce de satană cum ba sa fi așa la 76 ce ani pai tu esti pedofli mare cine știe ce ai facut tu de nu mai ți cont de vârstă satană du-te ca arunc in tine cu usturoi https://ibb.co/GT1C6vX
Daca e diferenta de 2 3 ani, nu e o problema, pana la urma poti fii matur si la o varsta mai mica, insa daca e dif uriasa, nu e prea ok. depinde totusi de parteneri si relatia in sine.
Pai da ma frate da acum hai se vede de ce se ajunge acolo? Căci ele își aleg asemenea... înțelegi frate? care le tratează in ultimul hal care le bate le înjură le maltratează le lasa cu copii si vai si vai de viața lor ele aleg cu buna conștientă asemena bărbați in viața lor Ele sunt foarte frate foarte conștiente cine ce este bărbatul ala ce zace in el cine este astea ele le știe foarte bine si tot ele îi aleg frate apoi când ăla își arată Adevărata față si incepe sale bată să-și bată joc de ele si sale maltrateaze bine frate eu ma bag la somn nu mai pot sincer îți frate nu te mint am tura de noapte săptămână asta si trebuie sa dorm puțin ai grija de tine frate
Vampire_9682 întreabă:
NotToday întreabă: