OK, eu spun ca fiecare are dreptul sa iubeasca pe cineva cum vrea el/ea. Poate e de fapt un lucru interesant relatia cu mai multi, dar n-am cum sa stiu sigur, n-am avut parte de aceasta experienta. Este posibil ca acesti oameni sa doreasca doar sa se distreze. De asemenea este posibil sa existe intradecar o iubire atat de mare incat nu le-a permis sa aleaga o singura varianta. Ceea ce ma face sa ma gandesc: in momentul in care nu te poti hotari in privinta unei singure persoane, oare chiar le iubesti atat de mult? Si...sa fim seriosi. Nu prea mai intalnesti o astfel de iubire. Si totusi... cine a zis ca iubirea se cunoaste doar intr-o singura forma?
Buna
Cu siguranta ca o parere buna nu poti avea, dar fiecare este liber sa practice ce doreste..nu pot da argumente atat timp cat nu am intampinat astfel de situatii
O zi buna
Ai uitat să specifici: 3F, 3B, (1F+2B) sau (1B+2F)? Și dintre cei de același sex, câți să fie homo și câți exclusiv hetero (în cazul grupurilor mixte).
Dar lăsând la o parte detaliile, cred că e doar o situație ipotetică, în realitate cazuri fiind destul de puține. Părerea mea că o astfel de relație poate să se înfiripe doar între un grup mic de vechi prieteni, a căror amiciție trece dincolo de un anumit prag, la un moment dat. Altfel, slabe șanse.
Era bine dacă ofereai și premiza asta de la început. Măcar așa, acum, se poate discuta mai „la obiect".
Oricum, e greu de crezut că, într-o relație inițială (să zicem) FB, fata să accepte încă una (chiar dacă ea e bisexuală) - mai ales fetele sunt foarte „posesive" și nu prea ar vrea să împartă bărbatul (deși ar primi ceva ce el nu le-ar putea oferi în schimb). Iar într-o relație inițială FF ar fi de crezut că fetele alea, chiar de-s ambele bisexuale (mei greu de crezut), ar primi ȘI un tip între ele. Deși, și în acest caz, ambele ar obține ceva ce doar între ele nu-și pot oferi.
Așadar - rămâne doar ipoteza mea ca posibilă - o „gașcă" de prieteni buni, de mai multă vreme, trece la un moment dat la „next level" și realizează (toți odată) că ei de fapt sunt un trio amoros (și trec și la fapte).
In primul rand veti avea de infruntat prejudecatile din Romania.
O alta problema este gelozia, mai ales daca relatia nu este perfect simetrica (i.e unul din cei trei este mai putin placut de ceilalti).
In rest sunt problemele clasice ale unei relatii in doi, complicate un pic de faptul ca pot apare in orice combinatie (lipsa de loialitate, lipsa de comunicare etc).
Ar fi fost bine de stiut daca e vorba de trei hetero sau doi bi. Sunt niste diferente intre cele doua tipuri de relatii.
Va multumesc de raspunsuri, eu nu vreau sa intru intr-o asemenea relatie, am pus intrebarea doar pentru afla parerile altora despre asta. Mai astept raspunsuri, dar v-as ruga ca ele sa nu contina insulte la adresa mea. Nu cred ca are vreo importanta daca vreau sa fac asta sau doar sunt curios, eu v-am cerut parerea. Fiti subiectivi, dar nu ma faceti "redus mintal", pentru ca nu iti dai seama de asta dintr-o intrebare. Multumesc anticipat.
Va multumesc pentru pareri, am acordat deja funda din lipsa de activitate (ca altfel mai asptetam si alte raspunsuri), daca mai aveti ceva de adaugat sau daca aveti o parere pe care nu ati impartasit-o cu mine o puteti scrie.
Depinde la ce fel de relatie te referi: relatie de colegialitate, de afaceri, de munca,...
Relatie intre 3 persoane? Poate exista asa ceva? Ah, bine, doar daca este un baiat normal, o fata normala si una bi.
Inseamna ca undeva e o curva glumeam o relatie intre 3 persoane nu o tocmai ok rezumate la tine si la persoana iubita si atat nu e ok sa inseli sau sa fi inselat
Exista si documentare despre anumite persoane bisexuale care duc o relatie formata din trei sau chiar patru persoane.
In majoritatea relatiilor de genu' se iscă multe certuri din vina geloziei. Eu una personal nu as avea o asemenea relatie... Deabea fac fata certuriilor cu doar o persoana dapoi cu patru
O relație între 3 persoane? Mie unul mi se pare o aberație totală, cred eu că trebuie să fi dement pentru a fi capabil să faci o asemenea prostie.Nu știu de ce ai pus această întrebare, dar dacă te gândești să faci lucrul ăsta, ești foarte redus mintal.Acest lucru intră si în categoria persoanelor transexuale, și ele la rândul lor niște persoane demente.
Rasistule!
Nimeni nu poate condamna atractiile intre sexe! Pe mine, personal nu ma incanta ideea, dar daca pe tine da, lasa gura lumii, numai pe, persoanele inapoiate le doare undeva de alte persoane si isi permit sa isi dea cu parerea fara sa cunoasca situatia sau persoana!
Acadeeeaa întreabă: