| minnie91 a întrebat:

Ce părere aveți ca o fată de 4 ani și o lună, să facă treaba mare în pampers?

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Exista si asa ceva. De ce trebuie sa te mire? E fata ta?

| darrio2007 a răspuns:

Sunt curios, cati din cei de aici, care au raspuns, au crescut copii?
Nu intotdeauna este vina parintilor.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca-i indolenta parintilor, care-s incapabili sa-si creasca copilul.

| gabicoo a răspuns:

Cam nu este normal. Părinții ei nu au învățat-o să facă la oală. Ce fel de mamă are? E cumva una din aia care stă toată ziua pe telefon și căreia îi este mai comod să-i pună Pampers.

| simplaexistenta a răspuns (pentru gabicoo):

Eh, macar nu e vreo "botoxata" căreia ii e scarba sa i-l puna

| minnie91 explică (pentru gabicoo):

Una la mina, nu sunt eu mama. Dar copilul îi încăpățânat.

| gabicoo a răspuns (pentru minnie91):

Copilul putea fi educat și învățat să facă la oală.
Nu există copil încăpățânat - ci copil needucat și în cazul expus de tine mama este responsabilă pentru că nu l-a educat.

| minnie91 explică (pentru gabicoo):

Mama l-a lăsat la nici la 2 ani neîmpliniți, cică ea nu are obligații, doar buneii au obligații

| Miruna333 a răspuns (pentru simplaexistenta):

Ar trebui tu sa iti pui botox in creieras ca nici nu stii ce e ala laughing)) Ma bine sa iti fie scarba sa pui decat sa lasi copil de 4 ani cu pampers, doamne fereste. Minte creata

| simplaexistenta a răspuns (pentru Miruna333):

Ok, deci mai bine lasi copilul fara pampers sa facă pe unde apuca decat sa fii linistita ca macar nu face pe jos? Da, ar fi trebuit sa stie deja cum sa meargă la wc, dar asta nu înseamnă ca il lasi sa-si faca nevoile pe covor, nu? Mă rog

| Miruna333 a răspuns (pentru simplaexistenta):

Eu ti-am raspuns la stupiditatea spusa de tine. Un copil de 4 ani nu face pe unde apuca, nici animalele de casa nu fac asta laughing Sa faca pe covor? E salbatic sau ce?

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu la 4 ani faceam la wc. Cam de pe la 2 ani, isi invata parintii copiii sa faca la olita.

| LisaJulie a răspuns:

Dacă nu ai învățat copilul, suporți consecințele

| Madaxo97 a răspuns:

Nu-i normal deloc, dar nu e vina ei, e vina părinților, e treaba lor, ei se vor chinui cu ea, nu noi.

| Cipi1212 a răspuns:

E mare fata de 4 ani pentru pampers.

| 1onur a răspuns:

Absolut normal.

| Miruna333 a răspuns:

Parinti iresponsabili. Copilul va avea de suferit din cauza asta

| KovacsB a răspuns:

Parinti cu probleme.

| CalinaXandra a răspuns:

E normal. Nu forțați copilul

| minnie91 explică (pentru CalinaXandra):

Cu așa ritm ea o să facă pana la nuntă treaba mare în Pampers

| CalinaXandra a răspuns (pentru minnie91):

Și dacă nu ești tu mama, care e problema ta? Plătești tu pampersurile?
Ai copii? Apucă-te și fă, educă-i și ocupă-te de ei după bunul tău plac, altfel lasă-ne.

| minnie91 explică (pentru CalinaXandra):

Din punctul meu de vedere, nu-i ok, o să fac copii la momentul potrivit, dar să fac copii, și să pasez responsabilitatea de al crește pe umerii altora, asta nu este ok

| CalinaXandra a răspuns (pentru minnie91):

Pai atunci detaliază, nu face acel copil deloc la oliță? Mama nu se ocupa deloc de el? Pentru ca eu am o fetita de 3 anișori care peste zi nu poarta pampers, se cere singura la oliță sau merge și se pune și face treaba. Dar peste noapte încă îi pun pampers, consider necesar si nu o pot forța de la vârsta aceasta sa se trezeasca noaptea sa facă pipi. Dar nu pasez nicio responsabilitate pe umerii nimanui. Cum o cresc, asa o am.

| Miruna333 a răspuns (pentru CalinaXandra):

Dar tata? Doar mama se ocupa de copil?

| CalinaXandra a răspuns (pentru Miruna333):

Și tata, bineînțeles.