Exista multi baieti, care nu apreciaza fetele care fac astfel de propuneri.li se pare o actiune mult prea provocatoare.Acest tip de baieti, sunt mult mai atasati de fetele mai rezervate, mai feminine.
Pai daca el evita sa iti dea raspunsul la acea intrebare, care de obicei este adresata de catre baiat, in functie de ce mi-ai zis pot deduce ca acest baiat, vrea sa mentina relatia dintre voi ca o relatie frate, sora, el te trateaza ca pe o sora, si nici nu vrea mai mult.
Crede-ma, sunt baiat si dupa maxim 10 minute petrecute cu o fata cu care as dori sa am o relatie, ii dau de inteles prin diferite gesturi, cum zici tu "incerc sa profit " de situatie sa o atrag pe ea, fata de mine. Deci aceasta este parerea mea, si daca se va dovedi a fi adevarata, e complicata treaba, pentru tine.
Baiatul nu doreste sa aiba o iubita stabila. El vrea sa fie mai liber, daca ar avea o relatie cu tine si s-ar mai intalni si cu alte prietene probabil tie nu ti-ar conveni. De aceea el prefera sa nu aiba o relatie stabila pentru a fi mai liber. Tu poti sa te apropii mult de el(fara sa-i spui diect ca vrei sa fie iubitul tau) pana, vrei nu vrei, o sa ajungeti la o relatie...
Pai cam la fel mi s-a intamplat si mie dar nu-l placeam chiar asa mult. Ia-l intr-un loc unde puteti vorbi fata in fata si intreaba-l si daca nu-ti raspunde nic atunci ii zici : " Spune sincer! Te comporti ca si cum ai vrea." si vezi ce zice. Succes! Sper ca te-am ajutat.
Pfff.grea intrebare. Buna ma numesc alexandra...eu ati zic sai castigi increderea acelui baiat... poate ca el nu este sigur de sentimentele pe care le are pentru tine sau poate ai este frica sa mai iubeasca din nou adica poate ca a fost dezamagit de vreo fata si de aceea nu vrea sa-ti raspunda la intrebare Incearca sa il iei undeva separat si sa vb serios cu el daca iti place sau il iub cu adv
Pai eu cred ca daca te-ar placea ti-ar fi zis ca si el ar vrea...ori poate e timid sau vrea sa te cunoasca .Sau...doar ii place sa fie placut de fete si vrea sa te faca sa-l placi mai mult
Este foarte clar ca te iubeste dar este putin mai timid...cunoscmulte cazuri(bobo)