| Anomim2025 a întrebat:

Ce părere aveți dacă ați face o petrecere într-un apartament și părinții să nu știe? Ce părere aveți? Ce șanse sunt să fiți prinși?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Sansele sa se afle sunt mari...doar daca faci la o persoana necunoscuta de care a tai nu stiu si nimeni nu posteaza pe Facebook ca sunteti acolo atunci poate mai ai o sansa

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vecinii dau subsemnatul. Daca aveai casa la fel dar daca nu stateai in Romania atunci puteai sa faci petrecerea

| Adry05 a răspuns:

Depinde ce prieteni ai si cat poti garanta ca nu-ti distrug casa. Acum depinde si de vecini, ca pot fi din aia care vin la ai tai la usa sa se planga sau din aia care suporta noaptea aia si nu zic nimic.

| AdrianVoicu a răspuns:

Whhhhhooooo,pot sa vin si eu?

| francut a răspuns:

Daca deranjezi vecinii si cheama politia, parintii afla. Vei fi prins inainte de a te dezmetici.

Răspuns utilizator avertizat
| Mondoca_Eduard_TheKill_Eduard_1999 a răspuns:

Boss eu zic sa nu faci ca nu se stie nic o data cand apar parinti tai si zgomotul sau muzica se va aude si vecini probabil vor suna la parnti tai?

| Anomim2025 explică (pentru Mondoca_Eduard_TheKill_Eduard_1999):

E vorba de un apartament dintr-un alt cartier.

| Ioanavasile a răspuns:

Depinde cine a mai fost la aceea petrece, dacă au fost persoane care se vor,, lăuda,, a doua zi fii sigur că o sa afle.
Dar dacă au fost persoane care știu să țină bine în ei, nu vor afla în veci

| Anomim2025 explică (pentru Ioanavasile):

Ai avut astfel de experiențe? Sau cunoștințe? happy

| Ioanavasile a răspuns (pentru Anomim2025):

Da, mi s-a întâmplat anul trecut... Aveam niște prieteni,, turnători,,. a doua zi a aflat tot neamul de aceea petrecere. mai ales că sunt și fata. după ceva timp mi am schimbat prietenii și totul a fost ok.
Funda?

| 123PandaUnicorn123 a răspuns:

Vei probabil fi prinsa din cauza vecinilor, dar daca e o petrecera mica cu putini oameni si muzica nu prea tare cred ca ar fi ok, dar eu personal nu as risca asa ceva, dar daca tu crezi e bine sa o faci.