| taineamea a întrebat:

Ce parere aveti daca fostul/fosta va da sms de sarbatori cu urari si asta in conditiile in care despartirea dintre voi este recenta, el/ea este indragostit/a de tine cu adevarat si chiar si-a calcat pe demnitate pentru a va reimpaca, iar tu esti deja intr-o alta relatie tocmai din cauza lui/ei? Cititi sms-ul sau il stergeti din start? Ii raspundeti? Ce parere aveti despre el/ea?

8 răspunsuri:
| Wellfun a răspuns:

Şi eu am o situaţie la fel.
Ţi'a scris pentru că nemijlocit mai vrea să fiţi împreună, însă deja nemaiputând să'şi calce pe demnitate îţi dă doar semne şi aşteaptă pasul tău, dacă într'adevăr vă iubiţi.

| taineamea explică (pentru Wellfun):

Eu sunt indragostita de el, am gresit si mi-am cerut iertare si el nimic iar apoi mi-a spus ca e cu noua lui prietena pe care a cunoscut-o din cauza ca am gresit eu, mi-am cerut iertare, i-am spus tot ce simt pentru el am incercat sa-l fac sa se razgandeasca, m-am injosit poate dar nu-mi pare rau...I-am dat un mesaj abia ieri cu urari de anul nou pentru ca ii doresc binele totusi chiar daca m-a ranit foarte tare.

| Byencutzyk a răspuns:

Buna!
Pai, ciudat. Daca o/il iubea de ce s-a combinat cu alta/altul? Ca sa-i faca in ciuda? Ca sa vada ce a pierdut? Poate persoana aceea a avut un motiv ca si-a calcat dragostea in picioare, dar e dureros ca sa va iubiti amandoi sa va priviti in ochi cu dragoste si cand te intorci sa-l pierzi pentru ca a plecat la alta/altul.
O zi minunata sa ai!

| taineamea explică (pentru Byencutzyk):

Nu el/ea cel/cea care iti da sms e cu altcineva ci tu... Situatia e in felul urmator eu sunt indragostita de el si mi-am calcat pe demnitate pentru a face ceva sa ne impacam dar el si-a gasit pe altcineva din cauza mea...asa mi-a spus, nu suntem adolescenti ci in jur de 30 de ani fiecare. Si tu sa ai o zi placuta!

| PatriAli a răspuns:

Pai e cam complicat, eu i-as trimite un sms cu multumiri si urari la fel si lui. Acuma e cam complicat pentru ca un baiat isi calca pe demnitate mai rar si mai greu si o face pentru cineva special.

| taineamea explică (pentru PatriAli):

E situatia mea...eu sunt fata sau mai corect femeie la aproape 30 de ani. Am gresit fata de el, mi-am cerut iertare, nu am primit niciun raspuns nici macar ca e gata si apoi cautandu-l iar mi-a dat sms ca e cu noua prietena; am incercat sa-l fac sa se mai gandeasca doar prin cateva sms-uri dar el tacand i-am respectat decizia. Ieri am hotarat totusi dupa o luna si sa-i dau un sms cu urari de anul nou, macar din bun simt si pentru timpul frumos petrecut impreuna si pentru ca ii doresc sa fie fericit; nu stiu daca apreciaza gestul, mi-ar placea chiar si sa-mi raspunda insa nu prea cred. Poate m-am injosit prea mult, dar nu regret am facut-o pentru ca-l iubesc happy

| PatriAli a răspuns (pentru taineamea):

Frumos, am patit-o si eu, ma rog eu nu am 30 de ani dar stiu cum se simte. Daca destinul vostru este impreuna veti reusi sa fiti daca nu nu. Incearca sa il uiti daca vrei, vei reusi prin companie buna, ras, cucurie, fericire si libertate sa il uiti.

| fanearaluca a răspuns:

Depinde de persoana. poate sa vrea sa va impacati dar poate vrea sa fie doar politicos cu tine urandu`ti sarbatori fericite.