Eu cred ca ar trebui sa te muti in alt oras fata de el esti prea obsedata de el chiar si cand te-a ranit profund.Contul tau a fost creat special pentru a pune intrebari despre EX-ul la nesfarsit nu? ocupati timpul cu altceva.
N-am creat contul asta pentru el, Adi, doar ca nu inteleg situatia asta, nu inteleg ce s-a intamplat in relatia asta, e o problema.Incerc sa ma vindec.Am multe intrebari pe cont, nu toate se refera la relatia mea, majoritatea da, insa m-am saturat si eu sa vb de asta.Nu prea inteleg baietii, de asta intreb ce vrea el sa zica...st cam dusa un pic.
Poate persoana aceasta este foare suparata pe aceasta despartire de aceea doreste sa imprastie zvonuri rele despre ea pentru a o jigni.Sau el inca o mai iubeste si spune lucruri urate desprea ca sa nu o poata lua altcineva.
Da sunt de comun acord cu tine. Poate e o persoana fara educatie, sau care chiar nu-i pasa de o anumita persoana. Dupa parerea mea acesta e un caracter foarte urat, mai ales daca nu mai are nici o legatura cu persoana respectiva.Prin a raspunde acest lucru o persoana da dovada ca nu are cei 7 ani de acasa si ca nu merita persoana respectiva. Oricum nu e foarte frumos! O seara frumoasa!