Buna.Asa sunt si eu, cu multi baieti.Mi se pare dragutz.Adica...Nu multi baieti ajung sa fie draguti cu fetele. Daca tu esti la fel, pai foarte bine.>
Exista asa ceva doar temporar, dar la un moment dat va deveni aiurea pentru unul dintre ei. Eu am o foarte buna prietena, o stiu de doi ani, e o fata extraordinara as putea spune fara sa exagerez, numai ca nu ma atrage. Nu stie sa isi exprime femninitatea si e mult prea inhibata. Am incercat sa o schimb dar e foarte greu si n-am avut rabdare recunosc.
Am inceput sa vb mai rar cu ea pentru ca devenise chiar aiurea pentru ea.
La un moment dat se va rupe ceva, n-are cum sa tina la nesfarsit.
Gandeste-te ca bagi un baiat si o fata intr-o camera de 3 mp. Pana la urma ajung sa faca sex, de unde prietenie?
Dar paradoxal poate sa dureze mai mult decat prietenia dintre doi baieti.
Asta e foarte bine... Poate ca acea fata o sa treaca printr`o cearta cu un baiat iar tu vei sti ce sfaturi sa ii dai deoarece esti baiat si sti cum gandesc baietii.
Mi se pare un lucru foarte dragut, iar cand unul dintre voi are o problema, celalat il poate ajuta privind lucrurile dintr-o alta perspectiva. Oricum nu e nimic jenant sa fi prieten fooarte bun cu o fata.Insa nu stiu cat va dura.La un moment dat unul dintre voi poate simti ceva mai mult pentru celalalt...
Damon_8513 întreabă:
demonangel24 întreabă: