| Hammurabi a întrebat:

Ce părere aveți de afirmația asta, pe care abia am citit-o pe un forum?
"El, ca bărbat, avea dreptul să încerce, însă ea, dacă a cedat, nu e decât o târfă mizerabilă"
Ambii căsătoriți și cu copii.

26 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E adevarat ca exista difrrente de perceptie in societate cu privire la infidelitate, fejeile sunt condamnate mai mult decat barbatij. Dumnezeu uraste acest pacat in aceeasi masura o
indiferent cine il comite.

| RAY a răspuns:

E plin de astia peste tot, barbati urasc femeile in Romania

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Ea târfă, el "târf" (dacă se poate zice așa)

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nimeni nu "are dreptul sa incerce", cu exceptia relatiilor in care isi accepta aceste lucruri.

| Drimmero a răspuns:

E dreptul amandurora sa incerce, dar nu e cel mai moral lucru daca e sa o luam asa. E subiectiva afirmatia si misogina, tehnic vorbind amandoi sunt curvari si nu au ce cauta in relatii.

| SilentRain a răspuns:

Femeile vor fi întotdeauna blamate pentru aceiași greșală pe care ar comite-o și un bărbat
Totuși că femeie cu colană vertebră ar trebui să știi când sa te oprești, sa ai control asupra deciziilor tale

| Wr3nch a răspuns (pentru SilentRain):

Si ca barbat nu? Ca si el are creier in craniu totusi laughing

| MorcovMajestic a răspuns (pentru SilentRain):

Sa te opresti din ce?

| J0B0MAT a răspuns:

Perfect în concordanță cu mentalitatea colectivă ce datează de atâtea secole. Și care încă e dificil de schimbat.

| Lioana a răspuns:

Care e forumul acela? Sa-i zic cateva individului.

| Emma30555 a răspuns:

Cumva societatea are mai multe asteptari de la femei. Nu stiu de ce, dar chiar si din genul asta de replica reiese ca el este un tip slab care nu rezista tentatiilor si frumusetii femeilor, are scuza ca e barbat si e slab dar ea e obligata sa fie puternica sa nu cedeze tentatie sa nu faca greseli, daca nu, ea e t... mizerabila dar el este in regula. Doar ca cei ce spun asta sau gandesc asemanator nu realizeaza cat de nedrepti sunt si nu realizeaza ca de fapt in fond ei au o problema fiindca pretind ca noi, femeile sa fim perfecte. Ce e si mai trist este ca el incearca adica are initiativa si ea cedeaza, e mai agravant ce face el, daca ea era vanatorul macar intelegeam cumva ura pe femeie dar asa cel ce a spus asta nu e decat un dobitoc.

| haileewatson a răspuns:

Ipocrizie, misoginism, taranism, educatie zero

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bărbatul este acela care trebuie și e de datoria sa să facă primul pas în cunoașterea unei femei. Femeia ca să devină curvă, sau alte asemenea denumiri cu același înțeles pe care le folosește societatea, este nevoie de un bărbat.Fiindcă chiar dacă femeia își vinde trupul de bunăvoie sau caută sex din plăcere, tu ca bărbat dacă ai fi cu adevărat bărbat nu te-ai atinge de asemenea femei.
Dacă ca bărbat te duce mintea atunci nu cauți și nu batjocorești pe acelea cu un caracter slab.Ci alegi o femeie demnă și să-i fii alaturi câte zile vei avea.
Bărbați cu "experiență" sexuală=Bărbați care doar se folosesc de femei,le tratează ca pe sclave nu ca pe partenere,le umilesc,le consideră pe femei "jucăria"lor
Femei cu "experiență" sexuală=Femei care au fost umilite,folosite, înjosite, tot ceea ce au dorit de la ele bărbații a fost doar sex, femei de unică folosință
Din moment ce tu ca bărbat cauți pe una cu "experiență" de ce atunci pe femeile care se prostituează nu le vrea nimeni a le lua de neveste și nu sunt bune decât pentru o noapte? Doar tot voi le-ați "specializat" și ați profitat de ele.
Ca femeie dacă cauți un bărbat cu "experiență" ai putea ajunge să umplii rândurile femeilor ușoare, căci așa se "transformă" o femeie din demnă în nedemnă când bărbatul face sex cu ea și o părăsește și așa vei ajunge următoarea bifată pe lista bărbatului.

| Jus7t a răspuns:

Nu e ok sa "incerci" sau sa "cedezi" cand esti intr-o relatie.

Nu iti convine ceva, vorbesti si rezolvi sau vorbesti si te desparti.
Simplu.

| supadeceapa a răspuns (pentru Jus7t):

Cred că e vorba că cei doi sunt într-o relație, dar el își încearcă norocul cu altă femeie, iar aia dacă ''cedează'' e aia nașpa în timp ce el rămâne un sfânt. Oricum, ai dreptate love struck

| Jus7t a răspuns (pentru supadeceapa):

Aaaaa laughing)
Is amandoi la fel de naspa atunci, daca ea cedeaza e naspa, daca el incearca e la fel de naspa.
Eu am o teorie dar ma rog, nu m-am gandit prea mult la ea, stiu ca nu se aplica peste tot dar daca un tip isi inseala iubita cred ca poate la fel de bine sa isi tradeze si prietenii daca apare vreo situatie, ambele vin din egoism.

love struck supita.

| RaduRobertRO a răspuns:

Nu mai citi astfel de forumuri! Misoginism si asta spune totul!

| MorcovMajestic a răspuns:

O gandire mizerabila si vomitiva de parca femeia nu poate avea dorinte, nu poate lua decizii pentru ea, ea trebuie incercata, convinsa, batuta la cap pana cedeaza si daca cedeaza dupa manipulari, e tot vina ei. Dublu standard, ipocrizie, misoginism. Problema e ca oamenii prosti se inmultesc cel mai rapid

| Ella203 a răspuns:

Amandoi sunt la fel de infideli.