| ioanacristina666 a întrebat:

Ce parere aveti de baietii/barbatii posesivi? Care devin gelosi din orice,nu vor sa isi lase partenera cu alti baieti,se supara din orice,incep sa se imbete si sa isi faca rau singuri,se schimba radical,dau cu pumnu in zid si alte lucruri.Dar nu se revarsa pe partenera(tin in interior si isi fac rau singuri si devin depresivi).(devin tacuti,tristi)Nu mai exista comunicare, nu vor sa isi exteriorizeze sentimentele.La randul lor,vor si ei sa o faca geloasa pe partenera si daca aceasta este nepasatoare, se supara si mai mult.De ce fac asta? Asta inseamna ca o iubesc mult pe persoana? Inseamna ca e o iubire puternica? Greseste persoana? Ce vor ei,ce simt? Iar apoi daca se indeparteaza brusc foarte mult, ce ar trebui sa faca partenera? S-ar schimba?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Si eu am obsesia asta prezenta si la femei/barbati,obsesie primita in urma exprientelor din trecut,dezamagiri, tradari,lipsa increderi in persoana iubita,accea frica care te termina ca te inseala,ca e cu cineva, ca te minte,e destul sa te prinda o singura data ca obsesia aia sa explodeze, eu m-am despartit de ea,cred ca daca nu ai incredere in cineva mai bine alegi despartirea, crede-ma ca traiesti niste momente de suferinta extrema,de preferat daca ai sta non stop cu el ar putea capata incredere in tine astfel nu vad cum si atunci ar gasi motive de gelozie,adevarul e ca suntem foarte des deamagiti si e normal sa fim lipsiti de incredere si sa avem incredere in cineva greu, dar asta se transforma intro boala poate ajunge si la sinucidere sau la crima, ce sa spun in ziua de azi numai poti avea incredere in tine, toti te dezamagesc cumva, candva, solutia e sa ne acceptam intre noi nu sa cautam perfectiunea, am auzit ca barbati gelozi si inseala din razbunare si da vina pe ea ca la inselat pentru ca crede ca ea e ca el, noi vedem in alti ce suntem noi, daca noi nu putem fi sincer nici alti ceva de genu, logic gandire irationala

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu nu am nicio parere buna despre acesti indivizi, dar am o parere tare proasta despre fetele care au asemenea parteneri!

| gingergirl1 a răspuns:

Inseamna ca nu stiu sa iubeasca. Dragostea nu e asa...

| Tinna666 a răspuns:

Waw,in primul rand daca ai o astfel de persoana langa tine scapa repede de ea happy eu cred ca aceste persoane nu au incredere in sine, ca le e frica ca altcineva mai bun le poate lua oricand locul si asta e singurul mod in care se pot asigura ca nu sunt parasite, interzicand iubitei sa aiba contact cu alti oameni.crede-ma ca de la datul cu pumnii in pereti se va ajunge 100% la agresarea partenerei atat verbal cat si fizic.sincera eu consider aceste persoane periculoase.nu poti stii niciodata ce reactii au si uite ii poate duce gelozia. poate la inceput a fost iubire, dar deja asta e obsesie nu iubire.
Daca ai un astfel de om langa tine, desi poate il iubesti si iti este greu, eu zic sa te desparti de el pentru binele tau.in primul rand nu ai de ce sa induri tu atatea gelozii si faze aiurea.viata e prea frumoasa ca sa o irosesti batandu-ti capul si tocanfu-ti nervii cu altfel de individ.
Ai grija de tine kiss

| Coquinetza a răspuns:

"dau cu pumnu in zid si alte lucruri"

ahh, ii ador p-astia asa impulsivi, ca mine.

si da, posesivitatea ma excita.

depinde acum de cine vorbim, trebuie ca acea persoana sa te faca sa te gandesti ca oricum nu ai nimic de pierdut cand iti interzice sa iesi cu altii.

| Coquinetza a răspuns:

Adica nabadai, care nu sunt pentru oricine.

e boring sa-i zici de ex "vezi ca ies cu un amic", si el sa zica "bine iubi, have fun."

nu! trebuie sa faca scandal, sa-mi puna intrebari, sa sparga tot in jur, asta e adevaratul fun.

| ioanacristina666 explică (pentru Coquinetza):

Da dar, tu il iubesti pe el, nu ii dai niciun motiv sa se indoiasca de tine, esti mereu alaturi de el si il pui pe primul loc.Si el chiar sufera foarte mult.Si inainte nu era asa, era o fire vesela, prietenoasa, pozitiva...E prima oara cand face asa.Ma gandesc ca e din cauza mea, dar de ce?

| Coquinetza a răspuns (pentru ioanacristina666):

Draga, tu nu intelegi o chestie.
certurile astea sunt numai bune pentru sex de impacare.
cand e furios, desfa-i slitul si give him a BJ.

| MaDaLyNa144 a răspuns:

Inseamna ca iubesc cu adevarat