| mona a întrebat:

Ce parere aveti de barbatii casatoriti care inseala sau isi parasesc familia pentru o "alta"?

Răspuns Câştigător
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pentru mine acest gen de barbati sunt niste nimicuri care consuma oxigenul si tin umbra pamantului degeaba

10 răspunsuri:
| RawrLexa a răspuns:

Daca o paresesc pentru o alta, va afce la fel cu acea 'alta' mai devrme sau mai tarziu. Istoria se repeta... Chiar daca pe moment acea 'alta' este fericita si sprijinita de acel JEG!

| DakotaRoyse a răspuns:

Nu-şi merită familia.

| Plague a răspuns:

Tu cam ce crezi? Sunt prosti in primul rand ca s-au casatorit cu cineva la care nu tin, sunt slabi ca nu pot sa reziste "ispitelor", sunt nemernici ca nu mai cred in casatorie, pacatosi ca se despart de cei cu care s-au casatorit in casa Domnului, lasi ca nu au curajul sa o zica pe fata de la inceput...si multe alte atribute de genul. Sotia nu e capabila sa realizeze ca sotul o inseala si ca nu mai bine la ea, si nu ii ofera ce are nevoie deci nici ea nu e tocmai o sotie model. Iar acea "alta" foarte probabil e o curva (evident sunt si exceptii).

| Demoiselle a răspuns:

Niste egoisti inadaptati!

| PinkPanther a răspuns:

Depinde de la caz la caz, sexiste si circumstantte atenuante, dar foarte rar, asa ca nu am o parere buna, mai ales ca majoritatea nu ar accepta ca sotia sa ii insele, deci sunt niste egoisti

| shtephie a răspuns:

Ca sunt niste jogodii, lasi, nerecunoscatori.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Am o părere nu tocmai plăcută despre oamenii care înşeală, fie ei bărbaţi sau femei.
Însă, cu părăsitul relaţiei curente pentru o altă relaţie sunt complet de acord. De ce să stea cineva (indiferent de sex) într-o relaţie care-i provoacă sictir sau suferinţă sau ambele?!

| Kylexy a răspuns:

Dobitoci,oameni de nimic, si lista poate continua.

| SociallyDepressed a răspuns:

Neserioşi.Nici ei nu ştiu ce vor de la viaţă

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Cred ca acesti barbati nu stiu ce inseamna familia.