| Alexxxxxandraxxx a întrebat:

Ce parere aveti de cazul de pe Acces Direct? Cel recent de azi in care o soacra traieste cu ginerele ei(el inselandu-o pe fiica soacrei lui si mai are si copii cu ea). Iar Soacra sa "combinat " cu el si au inca doi copii. Dupa asta. Baba aia mai are doi copii de varsta cu Ginerele. Si Copii ei au devenit frati cu nepotii ei.

Mie mi se pare un caz foarte dubios.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din fericire IQ meu este un pic mai maricel si nu ma lasa sa ma uita la toate ca.caturile de la TV. pacat ca televiziunile de la noi promoveaza asa ceva. si mai mare pacat ca au public

| Freya1 a răspuns:

Da tocmai mă uitam şi eu.
Nu ştiu cât sunt de reale emisiunile astea dar aşa să le luăm ca şi o poveste de viaţă e ciudat şi aiurea. Faptul că zice ca ginerele o plăcea pe ea da a făcut copii cu fica sa pentru că ea nu mai vroia să facă copii adică îţi înjoseşti fica practic. Iar faptul că nepoţii îi spun mamă bunici denotă că mama biologică a copiilor nu este nici ea în toate minţile pentru că permite şi pentru că nu ia luat cu ea şi ia lăsat să trăiască în condiţiile alea. Dar probabil şi aia să îndrăgostit că masă.

| Kogaion a răspuns:

Cu siguranta multe din emisiunile lor sunt fake, probabil si acesta dar se poate sa fie si adevarat. Dar totusi, dupa ce am aflat ca Marcel Toader a incasat peste 50.000 de euro de la Xtra Night Show(Un show pacatos), m-am cam lamurit cu postul Antena 1.

| Maskoff a răspuns:

Mă uitam de plictiseala laughing
Pentru că au unele cazuri care mă amuză, dar și enervează in aceleași timp. sunt unele subiecte care nu merita sa fie promovate. dar o fac din lipsa de imaginație. Părerea mea.
In rest, o emisiune ok.
Nu știu faza cu soacralaughing tare rebelă