| Madalina_7571 a întrebat:

Ce parere aveti de o relatie la distanta? de exemplu: el face facultatea in strainatate, si eu in Romania. avem un viitor?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Nu distanta este un impediment, cand iubesti cu adevarat astazi poti sa o faci sa dispara! Totul depinde de voi doi, dragostea nu respecta reguli!

19 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Exista cateodata astfel de lagaturi, daca partenerii se iubesc cu adevarat, daca se mai si viziteaza, daca comunica, dar altfel nu prea vad cum.eu am avut o astfel de relatie si dupa 3 ani in care nu ne-am vazut decat odata, anul asta ne-am despartitstraight face ochii care nu se vad se uita...

Răspuns utilizator avertizat
| magicianul19 a răspuns:

Nu. in niciun caz

| fallsHD a răspuns:

Daca sunteti acelasi an, depinde in ce an si daca o el o sa revina in tara sau tu o sa te duci in strainatate, etc etc depinde totul de voi

| mgtow a răspuns:

Ar fii un viitor daca el ar reveni in tara si sa duceti viata in Romania pana la adanci batraneti, daca tu decizi sa pleci in strainatete gandeste-te ca ajungi sa lucrezi ca ingrijitoare de batrani sau ca servitoare, pentru ca studiile tale pana se legalizeaza dureaza vreo 2-3 ani. Tu vezi ca la distanta multe se petrec si inselaciunea poate interveni oricand asa ca be careful.

| BumtSii a răspuns:

Orice este posibilhappy

Daca va iubiti cu adevarat se accepta oricum. Iubirea nu are reguli. Daca persoana pe care o iubiti se afla intr-un alt oras, departe de dumneavoastra, iata o veste buna: relatiile la distanta dureaza mai mult decat cele in care partenerii traiesc impreuna si se vad zilnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanse sint, dar foarte slabe. Mai bine uita si gaseste ceva apropiat si viabil.

| Babbe a răspuns:

Buna, se pare ca avem aceeasi problema, si prietenul meu pleaca in alta tara, si eu raman aici, avem impreuna 1 an si 4 lunii, ne spunem ca o sa vorbim des, dar el o sa stea 3 lunii, si se intoarce, o sa se mai duca in vacante etc, si mi a spus ca se intoarce in tara pentru mine, si atunci cand ne vom desparti sta acolo.
Eu una cred in relatiile la distanta, din moment ce e incredere si comunicare, o sa dureze love struck, mult noroc >; d

| corina977 a răspuns:

Da dar uneori ar trebui sa va mai intalniti adica nu sa stai 2 ani fara el pentru ca unde este isi poate gasi o alta iubita dar depinde si daca e genul sincer si dulcehappy

| Madalina_7571 explică:

Terminam deodata facultatea. da, chiar mi-a dovedit ca pot sa am incredere in el. si sper, totusi, sa ne cladim un viitor impreuna. multumesc de sfaturi! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.fistecare cu treaba lui. a nu am inteles. un viitor impreuna? NU.NICIODATA.

| CarmenR a răspuns:

Eu zic ca da. De ce nu? Eu am o relatie la distanta si ma simt foarte comfortabil si avem si planuri de viitor impreuna. Daca nu lasi micile certuri si gelozia sa intervina, eu zic ca este foarte ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai madalina, cine spune ca merge o relatie la distanta mai are una doua relatii cel putin active sexual.de aia spune ca merge.sigur ca merge.doar s-a intalnit hotul cu prostul.vezi in ce rol joci.sincer.cine pune botul ala e prostul.sau proasta.

| Denisa a răspuns:

Daca va iubiti, cu siguranta!

| fabiola a răspuns:

@crinu -nu toate relatiile se bazeaza doar pe sex! Cu cat nivelul de inteligenta este mai scazut cu atat necesitatile omului se limiteaza la hrana si sex si de aici personajele tale, hotul si prostul.In cazul madalinei nu se pune o astfel de problema!

| Madalina_7571 explică:

Crinu, in cazul meu nu exista altcineva happy si sunt sigura ca nici intr-al lui happy cred totusi, ca exista relatii la distanta care dureaza.insa sunt foarte rare. sunt rare si cazurile unde sa existe si fidelitate. in cazul meu, chiar existahappy

| Zenithf a răspuns:

Poi, poate vrei si tu sa te duci in alta tara dupa ce termini facultatea, pe el nu prea il vad sa se intoarca aici. thinking

| Psihiatra a răspuns:

Atata timp cat comunicati des si este vreo sansa sa va vedeti cat de curand si de des poti spune ca exista o sansa. Daca nu, poti spune ca sansele sunt cam nule sad

| FartsMaker a răspuns:

Da aveti un viitor el cu una tu cu altu

Întrebări similare