| Andersen2k18 a întrebat:

Ce părere aveti de oamenii care au uitat de unde au plecat,atunci cand au ajuns sus?
Eu ii consider nici oameni fara pic de caracter, care au scopurile lor.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

In general orice schimbare atrage consecinte.

Era o vorba "Cine se asemana, se aduna", asa e si in cazul de fata, cat ai unele lucruri, unele interese in comun cu alte persoane, pastrezi legatura.
Dar daca apare o schimbare care face ca interesele sa dispara, atunci totul se schimba.
Aceasta schimbare poate fi in mai multe feluri, de exemplu:
1. Daca te muti, e clar ca daca te vei muta in alt colt al tarii cel mai probabil incet cu incet se vor altera relatiile (prietenesti sau nu) pe care le aveai.
2.Cand nu mai ai timp suficient cat sa socializezi si cu celelalte persoane.
3.Cand ai ajuns"sus"
Si desigur sunt si altele, dar la baza exista o singura cauza daca ii pot spune asa, respectiva cauza se rezuma la interese.
Cand apare o schimbare, relatii sunt puse la incercare.
De exemplu, cand te muti, nu te vei mai putea vedea asa de des precum te vedeai odata cu prietenii
2.Cand ai un job incarcat, daca ai un program incarcat, si eventual mai ai de muncit si acasa, din nou nu vei avea timp de "socializare"
3.Cand ajungi sus, asta este tot oarecum punctul 2, pur si simplu nu prea mai ai timp, incepi sa cunosti alti oameni, vrei nu vrei trebuie sa te imprietenesti cu ei, si cei vechi au de suferit.

Vorba unei melodii "Daca nu exista interese, drumurile se separa".

Cat timp o iei pe un alt drum, e imposibil sa nu apara schimbari.

| Andersen2k18 explică (pentru OldSoul):

Cel mai bun raspuns, ce sa zic laughing)

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Romanii care numai stiu limba materna dupa cateva luni de Italia,Spania,niste ipocriti care se vor a fi diferiti, ce sa spun altceva, multi vin cu bmw in tara dar nu au un euro un buzunar si traiesc din datori, am cunoscut niste gunoiae in Spania se facea ca nu stie romana cand am inceput sa vorbesc mai frumos au inteles, se vede usor cand un om intelege, sau uni erau faliti cu casa in rosu in Romania dar se postau pe Youtube cu euro falsi

| Freya1 a răspuns:

Sunt niste figuranti pe care i-as duce macar cateva zile inapoi in trecut sa vada cum a fost cand au murit de foame isi carpeau sosetele si peticeau chiloti

| Holiday a răspuns:

De ce ai dori sa-ti amintesti de lucruri neplacute?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu senzatia. Am ajutat pe cineva cu un loc bun de munca ( vechiul meu loc de munca ) si dupa un an a uitat sa ma mai bage in seama. Pai deh, eu cu trabantul meu de Fiat Punto ( pe vremea aia ) si el cu BMW. Te rog, nu? Ce e mai scarbos ca acum pretinde ca eu fac asta cu el. SI prost pe langa nesimtit.

| Andersen2k18 explică (pentru anonim_4396):

Eu cred ca cel mai naspa, e sa cunostii pe cineva de cativa ani, si sa iti faca asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andersen2k18):

Nu eram prieteni, simpli amici. Ne stiam din liceu. Dar deh, cand omu da de BMW uita de "taranul" cu Fiat. Desi masina lui era putin mai veche (2006), nu era cine stie ce ultim model, nou nout. Posibil s/a simtit prost cand m/a vazut cu masina noua si vezi domne eu sunt acum nesimtitul ca nu il bag in seama. Nu ca el a fost asa si nu il bag in seama pentru motivul ALA. Cum am zis, si prost pe langa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar merita sa ajunga iar de unde au plecat sau mai jos, sa-si aminteasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au de ce sa tina minte de unde au plecat.Trecutul este trecut.Viata continua, tot ceea ce a trecut e mort si nu se va mai repeta vreodata.Scopul conteaza, nu mijloacele sau oamenii de care te-ai folosit.

| Cannibal a răspuns:

Pur și simplu funcția la care au ajuns, puterea și setea de bani îi fac să uite de unde au plecat.
Mereu am fost cu concepția că trebuie să fi modest fiindcă niciodată nu ști când poți să cazi de sus în jos și o sa ai nevoie de mila cuiva care o sa îți întoarcă la rândul sau spatele.

| Joell89 a răspuns:

O sa isi aduca aminte cand o sa revine jos, sau la greu cand o sa aiba nevoie iar de prietenii lor...