Tu, ai peste 18 ani. probabil foarte putin. Dar fata, nu cumva e minora? Iar tu ne spui povesti... financiare.
Eu nu inteleg un lucru, ti-am citit si intrebarile de mai de mult, zici ca esti dintr-o familie foarte buna, dar muncesti pe un salariu de 1500 de lei la 21 de ani? Si in legatura cu fata, tu spunea-i ca are un prieten care o intretine si tu nu poti sa-i oferi tot ce ii ofera ala. In fine te cam contrazici. Oricum daca tu la 21 muncesti, inseamna ca nu ai facultate, ii poti spune mamei tale ca n-ai cum sa ai o relatie cu o fata de procuror/avocat/director, cand tu n-ai nici o facultate.
Indiferent ca exista aceasta problema sau nu, oricum ar trebui sa te gandesti sa pleci si sa-ti faci singur drumul in viata asa cum iti doresti, fara amestecul parintilor, mai ales daca incearca sa-ti impuna lucruri.
Referitor strict la cazul asta, evident ca ar trebui sa mergi pe calea care ti-o doresti, adica sa continui relatia, chiar daca cel mai probabil la un moment dat se va strica. Dar nu asta e important, important e sa-ti construiesti viata dupa propriile prioritati si dupa propria dorinta.
Răspuns complex în câteva cuvinte: ăsta e modul în care ai tăi îți arată că le pasă de tine
Ce P.L.M. de legatura au studiile, cu o relatie dintre un el si o ea, care se iubesc si se respecta? Asta nu in situatia acestui flacau mitoman,
Tu, asa in mintea capului tau: macar ai idee ce studii avea sotia lui Platon si ce diferenta de varsta era intre ei?
Am spus asta in contextul in care parintii lui nu il lasa sa vorbeasca ca este dintr-o alta categorie sociala, ei vor pentru el o fata de procuror/avocat si care fata sa fie la fel, dar nu se uita la al lor ca nu are facultate.
Bine ca nu mi i-ai dat exemplu pe Monica cu Irinel Columbeanu.
Nu mai fii prost, parinti taii au dreptate
https://www.tpu.ro/......financiar/
El 62, iar ea, discipol al sau avea 16 si jumatate; o tarancuta din suburbiile Atenei. chiar au avut 3 copii. doua fete si un baiat
Si ce rezulta din asta? Ca era un pedofil bogat, care a luat o fata vai de capul ei si i-a turnat 3 copii. Asta are 21 de ani si are salariu de 15 milioane si viseaza la fete de procurori.
Rezulta ca studiile nu au importanta; iar acea EA era recunoscuta ca fiind cel mai intelept discipol, cu care Platon putea dezbate cele mai inalte teme filozofice. Dar, uneori cred ca ai dreptate in privinta studiilor si a culturii minimale.
Poate e iluzionat cu taranca care face misto de el. O sa isi dea seama mai incolo de greseala. Daca e alta referitor la intrebare fa ce crezi ca e mai bine
Ce scenariu de Iubire Interzisa. RELUAND Problema. Sangele apa nu se face. Si o sa realizezi asta ACUM sau mai TARZIU cand respectiva fata o sa ramana sau nu cu tine (Deoarece nu cred ca ai cum sa vezi in viitor) Deci eu iti recomand sa iti pastrezi familia aproape deoarece daca respectiva fata o sa dispara din viata ta atunci o sa fie cam prea tarziu sa realizezi ce ai pierdut
Poate ca se gandesc ca sta pentru bani cu tine,
Poti sa le-o prezinti si daca are un comportament placut o sa ii cucereasca.
Trebuie sa o cunoasca si poate isi vor schimba parerea despre ea.
Nu trebuie sa pleci, ramai acolo poate mai faci o scoala, pastrezi legatura cu fata orice ar fi si in timp se mai schimba lucrurile, sau poate plecati impreuna la studii sau la lucru e o varianta dar fara sa te certi cu parintii.
Dar, cati ani are fata si care din parintii vostri, sunt impotriva relatiei?
Buna, Adrian! Eu nu sunt de acord cu parintii tai. Nu ar trebui sa conteze pentru ei faptul ca nu are bani si nu stiu ce pozitie sociala, ci ar trebui sa conteze faptul ca te respecta si te iubeste. Spune-le ca acolo unde exista iubire si respect reciproc, se pot face de toate, inclusiv bani. Parerea mea e sa te rogi la Dumnezeu sa te indrume(promit ca o s-o fac si eu pentru tine!) si mai spune-le ca, daca nu te lasa in pace sa ai o relatie cu o persoana buna care iti ofera dragostea si respectul ei, pleci de acasa. Si vezi ce-ti spun! Sper ca ti-am fost de folos! te pup si iti doresc mult, mult succes!
Ce vrei complex? Esti major. Pleaca. Daca voi sinteti cu adevarat pe aceeasi lungime de unda, puteti sa faceti sa va fie bine in viata fara nici un leu/pile de la parinti. Acum mai e o intrebare - tu cu parintii ei va intelegeti ok? E bine sa aveti totusi macar un set de socri cu care sa puteti discuta una-alta, la care sa lasati copiii peste niste ani... detalii de-astea la care poate nu va ginditi prea mult acum.