| Cr7adi a întrebat:

Ce parere aveti de parintii care isi obliga copilul sa isi aleaga iubirea in functie de cat de bogat/bogata este aceea persoana? Si de v-ar obliga, ce ati face?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Le zic ca imi bag *** in iubirea lor ce naiba sa se multumeasca ca fisu traieste si sa nu se astepte la nepoti ca nu vor fi bunici in vecii lor amin

| T0T a răspuns:

O părere proastă. Dacă ar încerca să mă oblige aș renunța la ei, dar desigur judecând foarte bine situația, doar în caz că acea persoană merită și altele.

| Doub a răspuns:

E penibil.
Nu m-ar putea obliga, am raţiune şi dreptul de a alege.

| RainmakerX a răspuns:

Am o parere foarte proasta despre acesti oameni.De ce sa iti aleaga ei drumul in viata? O sa urmezi acel drum si nu te vei mai putea intoarce.Ce o sa faci? O sa-ti reprosezi toata viata ca ai renuntat la ce era mai drag pentru tine pentru parinti?
Intr-adevar, da, parintii iti dau viata si te indruma, dar subliniez, rolul lor este de "Indrumatori" ei oferind opinii nu alegeri mai mult.
Ce rost are sa ai bani daca nu te poti bucura de ei impreuna cu acel cineva special?

| Dariusuu a răspuns:

Ce părere am? Păi nu prea sunt sănătoşi la cap. Respect pentru părinţii care au grjiă şi se interesează cine e persoana iubită în primul rând şi îl. o avertizează mai întâi.

Cum ai putea să-ţi spună părinţii tăi pe cine iubeşti dacă tu iubeşti pe altcineva?

Nu e raţională treaba deloc, nu e logică.Tu alegi pe cine iubeşti(sau inima ta mă rog ).

| RobertMoon a răspuns:

Sa iei o alegere daca cineva te obliga, e cea mai mare greseala, trebuie sa alegi cu inima, nu cu portofelul.

| Suck a răspuns:

Nu pot sa zic ce as face, nu am fost pus in aceasta situatie si nu stiu cum as reactiona exact dar m-as simti oarecum jignit, nu am o pare buna despre aceste aranjamente.

| AliGab a răspuns:

Banii nu aduc fericirea, nu zic sa nu iti asculti parintii, insa nu si cand este vorba de alegerile tale in viata, atata vreme cat esti.major/a. Pentru moment, daca esti cu cineva mai saraca, ca sa aplanezi orice discutie tineti relatia voastra secreta. Stiu ca e greu, dar anii trec mai ceva decat clipele. Vedeti-va in ascuns, asteptati sa terminati scoala, poate chiar facultatea, si daca intr-adevar va iubiti si relatia voastra rezista, cand ve-ti fi pe picioarele voastre proprii, casatoriti-va. E greu, dar nu vad o alta cale de mijloc momentan pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tocmai buna.

Parintii nu m-ar obliga.
Ai mei mi-au spus ca sa iau pe cine vreau eu si sa ma marit dupa 20 de ani.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Nu am o parere buna si nici nu as acepta asa ceva

| totuldesprenaturasiaventura a răspuns:

O parere proasta.nu as asculta

| JustQueen a răspuns:

Fi destept cum fac altii ii iei banii la aia/ala dupa care fugi cu cel pe care il iubesti cu adevarat. Nu, glumesc! Din pacate acest comportament al parintilor devine din ce in ce mai frecvent din cauza banilor. Incepe prin a te impune, pentru ca esti o persoana cu sentimente, nu esti robot care sa fie comandat sa iubeasca ca vrea, ca nu vrea. Intr-adevar, iubirea nu iti da nici sa mananci, nici sa te imbraci, dar gandeste-te bine ce alegi. Cu banii nu ramai o viata, dar cu iubirea da. Tu vei trai alaturi de acea persoana, nu ei. Eu, am 18 ani, iar acum doi ani cand am fost in vacanta in Turcia, m-am indragostit de un baiat de acolo. Parintii nu erau de acord pentru ca el mereu se imbraca mai sport si nu era tot timpul elegant. Mi-au spus ca iubirea asta nu va tine si mai ales ca el e musulman, plus ca eu sunt romanca. De dragul lui m-am apucat sa invat turca, dar intre timp, in vecini s-au mutat o familie de nemti ( germani, cu foarte multi bani, care au doi baieti.) Lor le cam placea de mine, dar eu nu mi-am luat ochii de la iubirea mea, chiar daca ne vedeam foarte rar vara. Parintii in special mama ma tot obliga sa ies cu unul din ei, dar eu nu am vrut. Intre timp, eu m-am hotarat sa dau la facultatea de actorie, iar cand o termin sa ma mut in Turcia. M-am impus cu tot ce am putut ei stiind bine ca sunt incapatanata. Iubitul meu m-a sustinut mereu. Dupa aproape un an de relatie, am aflat ca iubitul meu e model si are foarte multi bani. Atunci la o cearta cu mama si-a schimbat parerea cand i-am spus, de atunci nu mai are treaba cu noi. Pacat ca nu isi dau seama ca eu sau altii care trec prin asta iubesc dupa felul omului de a fi, nu dupa bani sau bijuteriile pe care le poarta. Sfatul meu e sa le ti piept si infruntai. Iubeste cu inima, sufletul si mintea. Acest sfat l-am primit si eu, iar cu acesta nu ai cum sa dai gres. Sper ca te-am ajutat

| madutzamadyangel a răspuns:

Buna! Eu nu am trecut prin asa ceva dar. dupa parerea mea eu zic sa ramai cu persoana iubita. explicand-le parintilor ca va iubiti si toate celelalte..cu timpul o sa se obisnuieasca cu ideea si o sa fie e acord.dar asta in timp pentru ca tot copilul lor esti si ei te vor iubi mereu si o sa iti fie pana la urma alaturi in toate deciziile pe care le iei!

| Ionut_Ciubuc_1985 a răspuns:

E foarte bine, axeaza-te pe bani, ca parintii nu i-ti zic de prosti, i-ti vor binele sa nu muncesti ca boul pe 10 milioane si sa fii sluga la toti dobitocii, ia-o cu bani chiar daca e urata, fa-ti un trai decent, si la urma ai tu timp de gagici, de chindii, sau ce-ti urla prin cap atat timp cat esti destept si le faci fara sa stie nimeni! bafta! adica alege calea cea mai simpla si mai profitabila, e chestie de logica, chiar daca iubesti pe cineva, schimbate ca timpul le rezolva pe toate nu se termina lumea daca nu o sa fiti impreuna! alege banii si viata frumoasa, ca nu traiesti 1000 de ani!

| Cr7adi explică (pentru Ionut_Ciubuc_1985):

Ce om esti.parca cu fata asta nu pot sa imi fac bani dedteptule sau ce.is cu bursa la faculta.nu o sa am eu 10 mil veci salar