Si eu imi pup copii pe gura odata la saptamana, dar nu-i sarut, e o diferenta
Hmm. Mi se pare putin ciudat pupatul pe gura in familie, mai ales intre frati. Dar nu cred ca de la asta pot sa se indragosteasca .
Puup :*.
Nu cred ca se poate pune problema de indragostire...
Dar ai dreptate, si mie mi se pare extrem de deplasat/ scarbos/ ciudat. Si chiar sunt open-mind.
Mi se pare o dovada a carentelor educationale.
Parintii mei nu faceau asa si nici bunici, dar viitoarele generatii de bunici vor fi de invidiat, cu toate ca si ei vor avea toti dintii in gura, insa asezati pe doua proteze.
Shanse sunt, pentru ca se naste precedentul, de aia probabil ca nu e "normal". Oricum, eu am o hiba vizavi de "normalitatea" asta. Poti sa faci ce vrei, dar fi atent ce faci, implica o oarecare responsabilitate
Una este sarutul alta pupatul.Ce caracter ar putea avea daca s-ar indragosti intre ei? Chiar ca ai cam dus la extrem.
Cand era foarte mica fata mea am pupat-o de cateva ori pe gura, dar atat, in rest nu
Mie mi se pare ciudat sa ii iti pupi copii pe gura chiar daca multi parinti practica asta Nu mi se pare igenic mai degraba poate tu ai vreo problema si eu transmiti si copilului dar fiecare face ce vrea
Oricum ai da-o, mie mi se pare scarbos/deplasat/nebunie curata. Buzele trebuie atinse doar de buzele partenerului, de ale nimanui altcuiva. (indiferent ca e vorba de pupat sau sarut)
Copiii mici pana in 2, 3 ani nu mi se par ciudat. Dar sunt familii care asa si au educat copiii, ma rog asa iau invatat astfel incat si la 30-40 de ani se pupa pe gura intre ei. problema lor, putin ciudat dar oricum nu cred ca este o greseala foarte grava.
Da' de alea din triburile africane, care stau toate topless in casa, pardon, in bordei sau cort, ce o fi, ce zici?
Nu este riscul ca baieteii sau fratii lor sa se indragosteasca de ele?
A, si inca un lucru, ce parere au musulmanii de noi europenii, ca la noi toate femeile merg pe strada cu parul despletit in vant?
Pana la urma, totul tine de cultura. Noi putem fi oripilati de faptul ca in alte tari rudele se pupa intre ele pe gura, dar asta numai din pricina educatiei pe care noi am primit-o.