| Ding93 a întrebat:

Ce părere aveți de persoane la 51 de ani care locuiesc cu mama, ii pune masa cand vine de la munca, ii da salariul pe mana ei și dacă întârzie 15-20 minute își face griji ca unde e copilul? Sincer eu unu chiar nu știu ce mai e de zis, îmi e și jena sa vorbesc cu el, mai ales ca suntem și vecini.

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai nu-i problema ta, ca nu-ti este tata, unchi sau concubin.

Uita-te in ograda ta si vezi ce este bun sau rau acolo, ca sigur ai destule de rezolvat la tine in casa, fara sa te mai uiti la vecini.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Părinții de genul au tendința să creeze probleme psihice copiilor. Ceea ce s-a și întâmplat în cazul povestit de tine. Și așa a ajuns la 50 sa stea cu mama

| Drimmero a răspuns:

Eu refuz sa cred ca exista asa ceva ca la 50 de ani sa iti faca parintii drame, poate pe la tara se intample d-astea unde familiile sunt distruse de alcool si acolo bataia e rupta din rai, intr-o societate normala nu exista asa ceva, la 50 de ani deja ai probabil familia ta, parintii nu mai exista, fie au murit sau isi duc batranetea intr-o alta locuinta, sincer nu stiu unde gasiti voi cazurile astea ca m se par ireale, din cati oameni de 50+ ani cunosc au deja familie si isi vad de viata lor cum e si normal.

| GabiDumitrescu a răspuns:

E divortat macar, sau e virgin? big grin

| Freya1 a răspuns:

Poate are ceva probleme, sau și le-a creat din grija excesiva din partea mamei din copilărie pana la maturitate.
Sa ști ca mai sunt cazuri de oameni născuți sănătoși, ce din cauza faptului ca au crescut intr-un anumit mediu si-au creat anxietate sau anumite dereglări psihice din care nu au mai ieșit.
Și plus de asta, poate sa resemnat ca nu are pe nimeni si aia e, mai bine ii poarta de grija masa decât sa rămână singur.

| Hammurabi a răspuns:

Asta e. Dacă omul până la vârsta asta nu și-a făcut o familie, vrei să stea singur?
E un mod de viață asumat.
La 51 de ani, nu prea mai ai ce să analizezi din situația lui. E ceva aproape consumat.
Dar ce zici de cei pe la 28-30 ani care încă stau cu mămica? laughing

| marniii a răspuns (pentru Hammurabi):

De ce e aproape ceva consumat? Ai mei ambii parinti si-au refacut viata la 55 de ani, nu e chiar asa batran

| Hammurabi a răspuns (pentru marniii):

Da, o parteneră cu care să-și trăiască bătrânețea poate să-și găsească.
Dar nu se mai poate gândii la copii, de exemplu. Sau, știu eu, și asta ar putea fi posibil dacă se însoară cu una de 30.
Dar ăstea sunt doar presupunerile noastre. laughing
Acum tu crezi că ar mai putea el la vârsta asta să o mai lase singură pe mama lui bătrână și să plece cu o femeie?
E mai complicat.

| Lioana a răspuns:

Nu am nici o parere. Lucrurile sunt asa cum sunt. Fiecare isi traieste viata cum vrea. Noi nu avem dreptul sa judecam. Trebuie sa-i acceptam pe oameni asa cum sunt.

Răspuns utilizator avertizat
| CleanHeart a răspuns:

Nimeni nu e de judecat că nu știi ce se afla in spatele unei povesti și fiecare după cât îl duce mintea.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Veniți de ciorba ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfua! Are servici și tot este întreținut de mama...mda nu știu ce sa spun, nu vreau sa judec pentru ca nu sunt în măsura, dar dacă as fi in locul lui și as avea un salariu care sa îmi asigure cât de cât un venit pentru a-mi putea permite o locuință fie și cu chirie, as face tot posibilul sa ma desprind de zona familiara, și sa fiu pe picioarele mele.

| just4ubr2015 a răspuns:

Vezi-ti de viata ta si nu mai judeca pe altii fiecare e matur sa faca cum doreste numai romanii ii intereseaza ce face vecinu sau vecina.

| Utilizatoare123 a răspuns:

E o codependenta acolo. Nu trebuie sa judeci, ci sa intelegi ca oamenii sunt foarte diferiti si unii au probleme de alta natura decat ale tale.winking

| rxbiesx a răspuns:

Nahhh asta e extrem de penibil pentru el și pentru maica sa ca l o ținut pana la vârsta asta

| marniii a răspuns:

Probabil are un handicap...