Da, cunosc genul.
Aveam o colega de facultate care, insarcinata fiind, poza in victima pentru a trece de orale, se tinea de burta, o dureau toate.
M-am mai lovit si de oameni carora le placea foarte tare postura de victima, care atunci cand le este descoperit adevartul caracter se dau loviti si incearca sa explice tuturor celor dispusi sa asculte tot felul de lucruri pe care i le-a facut persoana in cauza, mai mult sau mai putin reale.Nu ma afecteaza, nu-mi pasa. Pot sa traiesc muult mai bine fara astfel de oameni in jurul meu. Asta poti face si tu. Ignora. Nu te mai implica emotional, las-o sa vorbeasca, ramai la o relatie de fatada cu ea. Iti e cumnata, deci n-ai cum sa o indepartezi de tot, asta poate afecta relatia ta cu fratele tau. Cel mai bine e sa o ignori.
Parerea mea este ca sunt niste pers.total necivilizate si cu fite, cel mai bine ar trebui sa vb cu fratele tau adica stul ei si incearca sa-i zici ca sai spuna sotiei lui sa se comporte mai frumos, si daca nu te crede incerca so filmezi pe ascuns cand se cearta cu cineva foarte tare si arataio fratelui tau. si eu am avut probleme cu astfel de pers si trebuie sa ai grija
RainDrop întreabă: