| alina_3473 a întrebat:

Ce parere aveti de prieteni din copilarie, eu am avut surpriza sa aflu ca prietena mea din copilarie ma tradat si nu ma refer ca mi-ar fi furat iubitu dar secretele cae i le spuneam ei le stiau toti prieteni care ii aveam in comun. Eu cred ca prieteni adevarati se pot numara la o mana sau daca ma gandesc mai bine eu am doar o prietena adevarata si presupusi prieteni cam o 100. voi ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prietenii adevarati sunt o raritate in ziua de azi.Cu prietenii din copilarie ma inteleg bine, la nevoie ii ajut dar am anumite retineri cand e sa accept ajutorul cuiva. Daruiesc fara nicio problema dar am probleme mari in a primi, ori daca nu sunt indeplinite ambele conditii simultan nu poate fi vorba despre o prietenie adevarata.Mereu am crezut ca ma pot descurca singura.Si nu e chiar asawinking

| Alisa a răspuns:

Eu am 2 prietene foarte bune din copilarie. Cu una dintre ele am crescut impreuna, nu era zi in care sa nu sam impreuna, mai ales ca usile noastre de la bloc erau una langa alta. Suntem ca 2 surori, ea stie totul despre mine, ma cunoaste cred ca cel mai bine, isi da seama imediat daca sunt suparata, fara sa ii spun eu, ea stie ce am. Eu am 18 ani si ea 22. M-a invatat foarte multe lucruri, vorbim despre absolut orice. SI ce e si mai important, prietenia noastra rezista si la mii de kilometrii distanta, nimeni si nimic nu o distruge. Sunt sigura de acest lucru. AM trecut prin foarte multe impreuna. O iubesc enorm, si ea pe mine, imi este alaturi si la bine, si la greu, impartim tot ce avem, si ne stim sufletul unei alteia.
SI inca o prietena foarte buna din copilarie, care este de varsta cu mine, tot asa imi este ca o sora.
SI mai am 2 prietene foarte bune, pe care le-am cunoascut in clasa a 9-a la liceu.
Ele au fost alaturi de mine, si stiu ca nu ma vor trada niciodata.

| Arthur a răspuns:

Eu sunt de părere că prietena ta e ziarist la Cancan.

| ary a răspuns:

Ti-ai raspuns singura la intrebare. Nu-ti era o prietena adevarata.

| johnny_1840 a răspuns:

Eu zic ca nu exista prieteni adevarati. Alina eu zic sa i dai o mama de bataie si sa-i faci o poza si sa-i faci profil de hi 5

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu, am o prietena foarte buna! eu stau la scara a, iar ea sta la scara b, deci putem spune ca suntem vecine.la etajul 4 stamm amndoua, iart la scoala tot in aceiasi clasa! noi 2 putem spune una celeilalte ce vrem, pentru ca ea nu ma tradeaza, iar eu nu o tradez pe ea.chiar daca ea m-a facut proasta sau eu as fi facut acelasi lucru, recriproc ne-am iertat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint toti imprastiati prin lume.Ne intalnim extrem de rar dar tin sa spun ca a ramas totul neschimbat.Ne simtim la fel ca atunci la orice intilnire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Falino? secretele nu se spun.se pastreaza. daca i le-ai spus si ei deja e barfa, nu mai sunt secrete.asa ca mai tinele in tine, nu le mai face publice.

| shishilik a răspuns:

Prietena mea din copilarie mi-este ca o sora. In intamplarea cu prietena ta trebuie sa te gandesti cu ce ai gresit tu in relatia cu ea. Trebuie sa fie un motiv pentru care te tradeaza. In cel mai rau caz poti da vina pe ea, in totalitate, dar eu sunt de parere ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa afli adevaratul motiv pentru care face ceea ce face. Totusi e cea mai veche prietena a ta, si aveti atatea amintiri impreuna.

Succes in relatia cu prietena ta, si inca un sfat pe care tin sa ti-l dau e sa nu lasi niciun baiat sa intervina intre voi. Lasa de la tine si fii fericita pentru ea ca e cu fostul tau iubit si vezi ce iese.

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Nu stiu daca am vreun prieten adevarat.
De mica mi-a fost frica sa imi impartasesc secretele chiar si cu cea mai buna prietena.
Nu stiu, nu putem sa stim cati prieteni avem.
Ne pot trada oricand.happy

| zizzykiss a răspuns:

Eu stiu ca relatia dintre 2 prietenie trebuie sa fie una de incredere respec si intelegere reciproca. iarta greselile prietenei tale si ca ea la randul ei iti va ierta ce tu poti sa faci ceva fara sa constientizezi.asa ca ai incredere in prietena ta asa cum este ea...pentru ca si tu o poti supara la randul tau intr-un mod aparte in care tu sa nu iti dai seama de ce ai facut...