| Ghost89 a întrebat:

Ce parere aveti de relatiile la distanta? Daca is bune,de ce? Daca nu is indicate, de ce?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Trebuie să ai noroc să găseşti o persoană de încredere. Sincer, dacă e genul de persoană singuratică, ai şanse să ţină la relaţia voastră şi să o respecte, să nu te înşele.
De exemplu eu am găsit genul acesta de persoana, şi de un an şi jumătate suntem împreună şi ne vedem cam o dată pe lună, o dată la o lună jumătate, cam aşa. Distanţa dintre noi e de vreo 200 km, dar până la urmă distanţa tot distanţă e, aşa că e tot una dacă partenerul sau partenera e la 20 km, 200 km sau 2000 de km. Singura diferenţă e că o să vă vedeţi mai des sau mai rar, după caz.
Dacă mă întrebi pe mine, relaţiile la distanţă sunt mai benefice decât cele "apropiate", sau cum le-o zice. Adică, atunci când vă vedeţi, apreciezi persoana mai mult şi o să faci mai multe să nu o pierzi. Atunci când vă revedeţi, reapar fluturaşii ăia, care în mod normal se risipesc după prima lună, primele două luni. E greu cu distanţa, e foarte greu! Dar merită. Pentru că apelezi la relaţiile la distanţă doar atunci când în jurul tău nu găseşti pe nimeni, şi până la urmă, e mult mai bine aşa. Te trezeşti şi te culci cu gândul că cineva se gândeşte la tine chiar şi la n km depărtare!
Evident, e riscant. Să mergi tu la cineva acasă, un străin, sau să îţi vină un străin în casă... Dar după câteva luni de vorbit şi după o vizită, nici nu mai contează. Singura prăpastie de trecut e încrederea, pe care trebuie să o dai orbeşte. Şi nu prea ai ce face decât să gândeşti raţional, să discuţi mult cu partenerul/a şi să speri că şi el/ea are încredere în tine şi te poţi baza pe el/ea.

| Ghost89 explică (pentru DakotaRoyse):

Trebuie sa te contrazic, dupa o relatie de 2 ani (la distanta, din care 1 an jumate distanta a fost si mai mare pentru ca am fost plecat in Italia), nu.nu sunt benefice, ma trada pe la spate, o plateau anumite persoane, pentru rapoarte sexuale, au trecut 2 luni de cand am parasit-o pe ea clar nu o interesa nimic...am suferit si inca sufar...

| DakotaRoyse a răspuns (pentru Ghost89):

laughing
Nu sunt benefice pentru că n-ai avut parte de o experienţă ca lumea. Eu sunt de altă părere. Poate data viitoare va fi mai bine, şi deschide ochii înainte să te arunci cu capul în piscina goală, dacă înţelegi ce spun happy
Şi până la urmă, având în vedere perioada pe care ai petrecut-o în Italia, era aproape imposibil să rămâneţi împreună. Pentru că ochii care se văd rar nu se uită, dar ochii care nu se văd deloc...
Eu zic că relaţia voastră a fost una superficială şi tu ai investit prea mult în ea. Dar nu te judec! Pentru că niciodată nu ştii ce fel de persoană se ascunde în spatele monitorului.

10 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Relatiile la distanta nu sunt indicate deoarece nu ajungeti sa va atingeti, va vedeti doar printr-un ecran o data pe zi si sa vorbiti la telefon si se intampla mereu ca unul dintre voi sa aiba pe altcineva pe langa relatia virtuala.

| CristiB93 a răspuns:

Dupa o relatie de 8 luni in care totul mergea mia mult decat perfect la distanta de 500 de km, ma trezesc intr-o zi ca ma paraseste, am crezut ca morsad. nu stiu daca sunt buna, fa ce crezi tuwinking

| epurel a răspuns:

Am avut ocazia.dar nu am acceptat, e destul de dificilă chestia..bine,depinde şi de distanţă dar decât să sufăr de dor sau nu ştiu ce mai bine refuz. Dacă ai avut ocazia să cunoşti persoana în viaţa reală, sau o mai vezi în viaţa reală eu zic că e ok. happy

| Mozurov a răspuns:

Dupa opinia mea nu sunt bune.La inceput o sa mearga totul ok dar dupa un timp vor aparea probleme de incredere si ca sa nu mai spun ca dorul va fi insuportabil.Nu vreau sa te descurajez, dar si din experientele mele si din ce am vazut la ceilalti nu au mers niciodata si toate s-au terminat prost.

| chels95 a răspuns:

"Ochii care nu se vad se uita" trist. dar adevarat

| eLiNe a răspuns:

Nu prea e bine sa crezi in ele...O prietena de amea a avut si dupa ce s-a despartit de ea a vrut sa se sinucida.Dar cum vrei Tu! Succes in continuare!

| Ghost89 explică (pentru eLiNe):

Sinuciderea nu e o optiune. recunosc, si eu am incercat de curand, dar, trec peste. raman cu unica mea iubire, poeziile.

| eLiNe a răspuns (pentru Ghost89):

winking! Succes; d

Întrebări similare