Deşi i-a înşelat, bătut, etc. etc. şi tot nu renunţă.
Se numeşte sindromul Stockholm şi este sindromul psihologic potrivit căruia victima este ataşată de agresor. Agresorul poate fi fizic, emoţional sau de altă natură.
Salut.
Bună.
Se numeşte depresie care este o boală.
Sunt oameni depresivi.
Pa, pa.
Stiu ca e greu, desi nu am trecut printr-o situatie din asta, Cred ca trebuie sa te aduni si sa incerci sa iubesti din nou. Nu e un lucru usor, viata iti ofera multe surprize si cand zici ca iti este mai bine, atunci primesti lovitura nemeritata. Dar aceasta este viata, trebuie sa o suportam si sa gasim calea cea buna, pentru a ne redresa si de a lua totul de la inceput.
Oameni slabi care nu inteleg ca oricati oameni ti-ar spune ca e timpul sa treci peste, daca tu nu vrei cu adevarat asta vei continua sa traiesti din amintiri
Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu fosta si am renuntat am deja 6 ani de cand nu am mai iesit cu fete de cand m-am despartit si am renuntat definitiv sa mai iubesc din nou. Si nu zic ca nu pot trece ci nu vreau, noapte buna.
Eu cred ca sunt niste oameni slabi! Stiu sa iubeasca, dar nu stiu sa depaseasca momentele grele! Fiecare avem puterea de a ne vindeca! trebuie doar sa o lasam sa-si faca treaba!
Intr-un final trebuie sa treci, nu se poate altfel Trebuie sa ai mandrie in tine mai ales ca zici ca te-a ranit, te-a inselat, de ce sa nu-ti revii? Capul sus, nu va potriveati, viata merge mai departe, zi mersi ca stii ce fel de om este!
Mi se pare ceva normal sa suferim cand ne despartim. chiar daca acea persoana ne-a facut mult rau, sentimentele adevarate nu dispar asa repede, din pacate. am trecut si eu prin asta si ziceam ca mor daca ma despart de el, dar uite ca nu am murit iar viata merge inainte!
Dupa o despartire. ati mai ajuns din nou impreuna? deci v-ati mai impacat?
daca da. de cate ori?
Eu la fel sunt asa o persona, nu pot trece usor peste o despartire.Insa raspunsul meu este ca trebuie de trecut, de luat in miini si de mers spre viitor, caci nu intotdeauna poti sa mai continui relatia daca sa stabilit in ea asa fel de greseli.