Am primit si eu un astfel de sms si am dat cu telul de pamant, bine tel de ala cu 50 de lei.
Lipsa de curaj.
Persoane imature care nici macar de atata nu sunt in stare si prefera in continuare sa stea in zona de confort.
Buna
O imaturitate. Cel putin sa ai bunul simt sa apelezi acea persoana daca nu doresti sa o vezi fata in fata.
De ce SMS si nu scrisoare? De ce scrisoare si nu porumbel? Iti dai seama cat de jalnic suna conceptul, ce sa mai zici de practica?!
Nu e o parere eu chiar am facut-o.Mi-am dat seama ca cineva ani de zile doar se juca cu mine, dar eu am fost proasta ca am crezut despre el ceea ce nu era in realitate.I-am scris ceea ce am avut de spus pe watsap si i-am dat ignor.Din povestea asta am invatat ca niciodata nu e de crezut ceea ce zice cineva ci relevant e doar ceea ce face. Vorbele, scrisul sunt doar iluzii, povesti, vrajeli. Faptele conteaza.Si fapte nu au fost.
Cine merita.Dar persoana pe care l-am pus pe ignor nu merita.
Cine merita, dar cine se joaca cu tine si doar te vrajeste ani de zile(da recunosc eu am fost proasta)nu merita mai mult.
Cred ca ai dreptate. In cazuri de genul, nu merita sa va mai vorbiti / intalniti. Mai bine un mesaj, sa-i ramana si amintire, sa reciteasca cat a fost de "proasta/prost" daca si-a batut joc.
Un gest imatur, laș, stupid. Dacă e vorba de o relație serioasă și nu de o prostioară.
E bine ca ai realizat!
Cu totii avem parte de astfel de experiente! Doar asa ne dam seama de mai multe!
Te imbratisez >:d
O singură dată am pățit-o. Ea cred că voia ceartă, eu nu aveam credit pe vremea aia, și am considerat-o despărțire.
Tot ea a suferit
Mă cam teroriza, voiam să scap.
O parere proasta, ca fata sa ii trasmiti asta unui baiat, te poti multi cu un frigider plin de vorbele lui
De rahat, atat la propriu cat si la figurat. Cel mai ok e fata-n fata, e mult mai deschisa conversatia si vedeti ce si cum si care sunt motivele.
Prefer fata in față. Mereu când e o discuție importantă fata in față e mult mai ok.
Totuși, dacă asta nu e posibil din cauza distanței sau altor motive e acceptabil și un mesaj/apel.
Buna,
Banuiesc ca totul se rezuma la cat de mult iti pasa si cat de prieteni erati.
Daca nu iti pasa sau vrei sa te razbuni, merge si un sms sau whatsapp. Desi este putin cam lasa abordarea.
Macar da-i un telefon daca nu vrei fata in fata.
Merge si asa, caci doar suntem situati intr-un secol modern, ca vrei sa mai explici si de ce sau dai block dupa ce ii spui ca te desparti, asta-i partea a doua, adica treaba ta .
Vad ca numai eu sunt de acord, acum o sa imi sara toti in cap XD
Foarte dureros. Sa te desparti prin mesaje. I-am zis asa. Pai baby. Prin mesaje ne despărțim? Hai sa ne vedem și mai tragem o pocneala și apoi ne despărțim. Cum e și frumos.
In prima faza, lipsa de curaj.
Dar e mai ok fata de cei care invoca tot fel de motive penibile, mai putin cel real...