anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre acest tip de fata? O cunosc la servici, intamplator...am inceput sa vorbesc cu ea, cu "buna","ce ai mai facut" din astea iar apoi intr-o vinere afland ca o sa fiu transferat la un alt departament, o intreb daca imi poate da Facebook ei.Ma cauta apoi cu un biletel cu numele ei,deoarece numele ei este mai greu de pronuntat fiindca este din alta tara.O caut pe Facebook,vb timp de o saptamana,ii spun lucruri dragute,ea vb, imi spune ca devine timida, bla bla bla.De multe ori ma cauta ea intrebandu-ma ce mai fac apoi ne gasim la o cafea, toate bune si frumoase pana la plecare cand insista sa imi spuna ceva si anume ca sunt un tip dragut dar ca nu ma vrea ca prieten.Eternul cliseu feminin,esti dragut dar mai bine prefer sa ne gasim la cate o cafea in calitate de amici.I-am spus ok,nici eu nu ma gandeam la ceva si chiar nu aveam de gand sa o intreb sa fim impreuna. Discutia fusese ok,acele wow, priviri.m-am imbracat ok, dar inca nu inteleg...in fine, la 3 dimineata revine cu un mesaj sa isi ceara scuze, sa nu fiu suparat pe ea.I-am raspuns politicos ca nu am de ce sa fiu suparat.Totusi,chiar credea ca am sa imi tai venele sau sa ma arunc prada la rechini ca nu vrea sa fie cu mine?!

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Situatia e destul de simpla, nu e suficient de atrasa!
Acum iti vezi de treaba ta fara sa mai insisti.
Daca o faci, nu te ajuta cu nimic.
Urmatoarea, poate ai succes!

| venividivici2017 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Nu ma complic sa ii scriu ceva, nu sunt genul sa stau in fata unei femei in genunchi si cu trandafirul intre dinti.Depinde ce tip de fata este, daca merita, daca nu.In marea majoritate, sunt cam identice...totusi ma gandesc ca acea fata a intalnit pe altcineva si a ales acea persoana.

29 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu, nu credea ca ai sa iti tai venele. A dat dovada de politete, de sensibilitate, si e de remarcat la ea asta. Si-a cerut scuze in eventualitatea ca ce ti-a spus ar fi fost o veste proasta pentru tine. Atita tot. A vrut sa inchida lucrurile frumos.

| venividivici2017 a răspuns (pentru cristi202):

Da-o-n mortzii ei cu politetea ei.A fost de ajuns cand mi-a spus ca nu vrea prieten...plm acum dupa una ca ea, doar nu o sa am nevoie si de consiliere psihologica?! Trebuia sa nu o bag in seama, categoric, sincer acum cu mine si-a mai luat niste "aripi", se vede mai frumoasa...nu stiu cati au mai bagat-o in seama, nu stiu cati tipi ca mine.Sincer,sunt peste multi, dar recunosc ca sunt cam fraier cand pun totul pe tava unor astfel de pzd!

| cristi202 a răspuns (pentru venividivici2017):

Pai probabil ca si e frumusica, altfel o mai bagai tu in seama? Nu cred ca te uiti dupa uritenii... happy happy happy

| venividivici2017 a răspuns (pentru cristi202):

Frumusica nu neaparat.Era ceva dar nu exagerat.Mi s-a parut o fata mai sensibila, parea alt gen de fata fata de astea care au pretentii la masini, case.Stii,parea...dar acum aparentele inseala.Asta m-a atras la ea,am crezut ca vine cu ceva mai special din interior.Dar,asta e, intr-un fel, in clipa de fata nu prea am de gand sa imi impart timpul cu cineva, sa dau explicatii. Vreau libertate in orice.M-a intrebat si de cat mai vreau sa stau aici, ea la randul ei a spus ca nu vrea prea mult sa mai stea.I-am spus ca nici eu nu vreau sa mai stau prea mult.Ma gandesc ca vroia ceva de genul "fwck buddies" dar am mai trecut o data prin asa ceva si din pacate ma atasasem de acea pzd.Decat sa ma simt folosit, sa fiu chemat atunci cand o mananca pe aia in pzd, numai cand vrea ea, mai bine lipsa.Multi ar accepta, eu nu mai am de gand asa ceva!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E bine ca n-a vazut cum scrii (Ex.: "servici" in loc de "serviciu") ca altfel nici nu se mai uita la tine! Oricum ea nu stie bine romaneste si este posibil sa se schimbe.

| venividivici2017 a răspuns (pentru Salontanul):

Merci Eminesculewinking

| Salontanul a răspuns (pentru venividivici2017):

Nu Eminescu dar sunt roman. Doar strainii nu stiu bine limba romana!

| venividivici2017 a răspuns (pentru Salontanul):

Ce constatare pe tine Eminescule.Am specificat cumva ca stie sau nu stie limba romana?

| Salontanul a răspuns (pentru venividivici2017):

Eu vorbeam de tine. Si tu esti strain de limba romana.

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Vezi ca ai mancat virgula inaintea lui "dar"...mai intelectualule.

| Freya1 a răspuns:

Probabil ca i-ai dat oarecum de inteles la cafea sau inainte ca vrei mai mult iar ea dupa ce a stat mai mult la povesti si-a dat seama ca nu esti ce trebuie pentru ea si a tinut sa iti spuna sa nu iti faci iluzi.Nu toate femeile fac asta ci orce om ce constientizeaza ca persoana cu care iese la o intalnire nu e tocmai ce trebuie.
In legatura cu scuzele cred ca vroia sa nu te faca sa te simti prost nu sa nu iti tai venele vroia sa fie politicoasa.

| venividivici2017 a răspuns (pentru Freya1):

In fine...ma deranjeaza ca mi-a dat de inteles ca vrea ceva, apoi brusc s-a sucit.Cand cineva nu vrea sa fie cu tine, gaseste diferite pretexte, te evita.Ea nu era asa, oricum nu mai conteaza.Eu am incercat sa fiu cat mai dragut cu ea, sa vorbesc cat mai frumos si am reusit, zic eu.Am schimbat mai multe vorbe despre noi, era interesata de discutie, ne-am inteles bine comunicand in engleza. Poate acum diferenta de cultura, faptul ca sunt din alta tara sau cine stie, o fi gasit pe altcineva de la ea din tara.Acum,probabil ca ar trebui sa iau o pauza si sa imi feresc mintea de astfel de intrebari.

| relian a răspuns (pentru venividivici2017):

Daca ai fi spus din ce tara este poate ca misteru ar fi fost dezlegat din prima.Acolo e tot secretu, tara de unde provine tipa.Nu mai incerca sa gandesti pentru ca ca si romanca,aia ai spus clar nu e romanca, deci are alte conceptii, alt mod de gandire, poate cine mai stie, dar totu tine de unde este ea. Daca e araboaica nu o sa ai nimic cu ea, indiferent cat de mult ii place ei de tine.Nu are rost sa ne aventuram in discutii daca nu stim cu ce anume ne confruntam.Deci de unde e tipa?

| venividivici2017 a răspuns (pentru relian):

Este poloneza.In general nu se incurca cu romanii, se incurca cu englezii, asa cum fac si romancele.Se combina pentru statut, pozitie mai buna la job.Dar asa cum sunt si romancele, prefera un englez, fiindca este englez dar acel englez poate sa fie un nespalat, un pierde vara samd.Am intalnit cazuri din astea, iar atunci cand vin in Romania spun :"uite mama cu cine a venit laughing "

| PersonajFictiv a răspuns:

Si problema e?
Trebuia sa te cunoasca mai bine inainte sa decida daca sa fie cu tine in o relatie sau nu.
Nu putea sa iti spuna asta "inainte cu o saptamana" pentru ca nu era sigura.
S-a convins ca nu esti genul ei dar esti ok ca si amic.
Se gandea ca te-a ranit, ca suferi, ca esti depresiv si de astea.din motivul asta ti-a dat ea mesaj la 3 dimineata.

| ziftode a răspuns:

Lol
tipa nu vrea mai mult decat sa fiti amici, dar i-ar pare rau sa te piarda ca amic, asa ca nu vrea sa te supere... in plus se pare ca si ea a inteles gresit si a crezut ca tu esti atras de ea asa ca incearca sa se scuze ca ti-a spuns "nu"

| venividivici2017 a răspuns (pentru ziftode):

Stia ce simt fata de ea, ca i-am spus cu o saptamana inainte sa ne vedem la o cafea.In tot acest timp putea sa imi spuna ca nu vrea altceva, dar cateodata chiar ea ma cauta si ma intreba ce mai fac.Plus ca inainte sa plec, am vazut dintr-o alta camera, cum se uita dupa mine si nu ma vedea, sa imi dea acel biletel cu numele ei.In fine, multumesc pentru raspunsuri la toti.CAZ CLASAT! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"O caut pe Facebook, vb timp de o saptamana, ii spun lucruri dragute, ea vb, imi spune ca devine timida, bla bla bla."
Clar pai mai "barbate" lucruri dragute vorbesti cu prietenii nu cu o femeie, si deja ti-a dat numele si Facebook ei in a 2 secunda tu i-ai si dat mesaj bravo. Tocmai a aflat ca esti un disperat dupa ea de si vorbit o saptãmânã intreagã prin mesaje, ar fi trebuit sa astepti o saptamana pana sa ii dai mesaj si sa o chemi la cafea, pentru ca ea sa creada ca mai ai si alte femei care ubla dupa tine nu doar ea.
Mai pe scurt o iei lejer nu te bagi pe ea direct si vorbesti "lucruri drãgute" prin mesaje sa creada ca nu ai mai facut rost de pasarica de luni, ani intregi. Ar fi trebuit sa o chemi din prima zi si dupã sa nu mai duscuti prin mesaje, asa te-a bagat direct in friendzone.

| venividivici2017 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,cam asa e...da-le-n mo.rtii lor de pzd infecte.Mai bine iau una de ocazie, decat sa-mi manance una toata viata!

| anonim_4396 explică (pentru venividivici2017):

Trebuie luate mai multe de o datã, Oricum nu stiu ce ai facut de ai vorbit frumos cu ea, nu le plac astia mai bine ai fi arogant, daca face ceva ce nu-ti convine cum ar fi sa stea pe telefon când e la intalnire le zici ca pleci, daca nu isi lasã telefonul piz**lea o fac incontient sa vada daca esti destul de barbat sa nu te incurci Cu rahatul lor. Probabil te-a si atins la sentiment, a vazut ca te-a ranit doar vrea sa se joace cu tine.

| venividivici2017 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ce am gresit, ma gandesc...i-am spus despre ultimul meu job, m-am "vaitat" putin de incarcarea pe care am avut-o.Dar, oricat ar fi de nasol, pzd trebuie sa stie ca iti merge de minune!

Pzd nu trebuie sa stie nimic, absolut nimic doar ca trebuie sa o suga cat mai tare daca vrea sa pentreci timp cu ea.

| KanameKuran a răspuns:

Eu cred ca tu ai vrut sa fi-ti mai mult decat amici, din simplul fapt ca ai scris o intrebare pe TPU, si mai ales pentru ca ai scris o ditamai povestea.
Acum, daca tot ceea ce ai spus "de multe ori ma cauta ea" si "imi trimite mesaj le 3 dimineata", pot spune ca si ea vrea ca voi sa fiti mai mult decat amici.

Te sfatuiesc sa mergi mai departe cu relatia.

| Mandreiv a răspuns:

De regula pentru unele fete conceptia ii ca barbatii le vad ca si partenere nu ca si prietene sau amice si de aici poate s-a simtit vinovata sau ceva ca te-a facut poate sa vrei sa fiti impreuna.

| MilesAway a răspuns:

Pe tine ce te oftica mai exact? Ca ti-a dat cu praf din mers sau ca si-a cerut scuze gandindu-se ca poate vei suferi dupa ea?

| venividivici2017 a răspuns (pentru MilesAway):

Sincer,nu ma oftic pentru nimic.Incerc sa descifrez ce este in mintea unei femei.Nu am de ca sa ma oftic, gasesc alta imediat daca imi pun neuronii in miscare.

| MilesAway a răspuns (pentru venividivici2017):

Poate, dar nu mai gasesti alta ca ea;-).

"Sincer,nu ma oftic pentru nimic.Incerc sa descifrez ce este in mintea unei femei." Tu iti cauti moartea singur. Sau vrei sa innebunesti si nu stii cum...