De aceasta arta "Feng Shui' am auzit pentru prima oara in Copii de la 402 de pe Jetix. ...Nebuna de Nansy credea in asa ceva...sa nu-si mute paul in dreptul usii "coltul mortului" bruuu. ce sa zic? o copilarie
Si eu sunt pasionata de aceasta arta... am incercat in apartamentul meu sa mut cat mai multe lucruri in pozitiile indicate de feng shui... am si scris cateva articole interesante pe blog... daca te intereseaza http://dr-tunde-pantea.blogspot.com/ vei gasi articolele pe bara din dreapta... o zi buna...
Eu am 2 carti. Le-am cumparat din curiozitate, si pentru ca intr-o masura destul de mare cred in asta! Nu am aplicat pana acum, dar cred ca o voi face pe viitor, ma mai gandesc!
Mi se pare o prostie, nu mi se pare misterioasa la prima vedere, mi se pare pur si simplu o pierdere de timp.
Feng shui? hmm nu stiu ce sa zic adica m-as putea conforma cu idee si poate mi-ar si placea... dar cred ca felul cum te simti este interpretat de felul cum te imbraci in ziua respectiva...in asta cred s-ar putea sa aiba o oarecare legatura cu fengshui . ce nu ai auzit de fengshui vestimentation ) good point... o zi placuta tututorr!
Arta asta este o arta de legitama aparare te face sa gandesc pozitiv nu-i o arta in care ca sa te razbuni pe altii
anonim_4396 întreabă: