| laurahl_7225 a întrebat:

Ce parere aveti despre asta? am fost invitata eu cu sotul meu la un gratar pe maine, impreuna cu mai multe familii prietene. cand a auzit sotul meu ca eu nu pot merge, m-a consolat si a spus ca asta e, poate macar weekendul viitor pot merge si eu, si ca nu-i nimic, o sa imi aduca acasa o bucata de friptura ca sa vad cum a fost. in fine. azi mi-a picat fisa si am sarit in sus de bucurie spunandu-i sotului meu ca s-ar putea sa pot face schimb de ture cu o colega. parca a cazut cerul peste el cand a auzit, nici nu mi-a aprobat ideea nici nu a dezaprobat-o. cand am vazut asta mi-am dat seama ca nu sunt dorita maine i-am spus ca nu mai fac nici un schimb de ture cu nimeni. nici la aceste vorbe nu a spus nimic. in cele din urma m-am infuriat si pe faza asta care mi-a facut-o (sa taca malc, fara sa se bucure ca pot veni si eu) asa ca m-am decis sa fac (si am facut) schimb de ture. e posibil sa ma insele? sau sa fi avut alte planuri pe maine? suntem casatoriti de 2 ani, el a mai fost casatorit. sunt f suparata pe el pentru reactia pe care a avut-o cand i*am spus ca as putea totusi sa particip si eu.

24 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Nu se stie. dar tinand cont ca veneau mai mult familii cu cine te-ar fi putut insela de pe acolo? Intreaba-l de ce se poarta asa si vezi ce spune. Oricum fii cu ochii pe el, ca nu ai de unde sa stii ce ii debiteaza mintea!winking

| SweetCandy a răspuns:

surprise
wtf...nu te supara da asta nu se numeste casatorie sa-ti aduc o bukta de friptura aka?surprise eu una i-as da cu ea in cap si i-as zice sa i-o dea mamei lui sa o manance pana s-o umfla... angry
vb cu el despre lucrurile astea, nu te mai framanta...nu se merita o casatori in care sesti privita astfel!
nu stiu daca te inseala, cert e ca are nevoie de putina libertatae... poate ca in cocolosesti prea tare... sp si u k pleci cu fetele un week-end la o cabana la munte...asa savezi cum ar reactiona...
eu una...as lua atitudine!
succes!
happy

| rosepassion a răspuns:

Foarte urat din partea lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comportamentul lui e oarecum ciudat dar nu inseamna neaparat ceva rau... Poate vroia sa iti faca o surpriza, ceva...Nu dramatiza, bine? Asteapta inainte de a face ceva, orice si nu te grabi...

| Dara a răspuns:

Du-te maine la gratar si fii atenta la ce se petrece in jurul tau. Daca sotul tau are vreo "prietena" noua in grupul vostru, e posibil sa iti dai seama. Dar ai grija sa nu devii obsedata de faptul ca sotul tau te inseala si sa vezi o posibila amanta in orice femeie cu care vorbeste. Trebuie sa analizezi foarte bine relatia voastra sau daca au aparut unele schimbari in comportamentul lui. Eu as spune sa nu declansezi un razboi pe moment, poate nu se intampla nimic. Daca ati mai avut discutii de acest gen, sotul tau simte ca nu ai incredere in el si acest lucru il deranjeaza. Poate a fost doar o reactie nepotrivita si nu e cazul sa fii geloasa pentru ca acest lucru nu face bine unei relatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasi parere ca si tine dar cred ca ar trebui sa eviti sa te amesteci.Lasa-l sa aleaga singur caci alta cale nu este atita timp cit intelegem prin a iubi pe cineva sa-l vedem fericit.

| valy07kdpv a răspuns:

S-ar putea sa ay o surpryza neplacuta
fy atenta la el nu este o chestie de trecut cu vederea
fy cu ochii pe el ca pe butelie nu numai la gratar
dar sa nu transformi asta antr-o obsesye sa nu devii geloasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal era sa se bucure ca nu merge singur cu prietenii, mai ales ca ceilalti mergeau cu cu sotiile. Nu este in ordine! Surpriza ca nu va fi liber maine l-a facut sa nu reactioneze ca un sot adevarat care isi iubeste sotia si o doreste langa el. Modul in care a reactionat a fost surprinzator, dupa parerea mea si explicit! Atentie mare de acum inainte. Nu il sufoca cu gelozia sau nervii, dar fii cu ochii in patru, ca sa nu fie prea greu momentul in care probabil vei afla adevarul. Cred ca ai inteles totusi reactia lui. sad

auran
| auran a răspuns:

Ai putea merge cu el la gratar si sa fii putin mai indiferenta, sau ai putea ramane acasa dar, si sa ai o zi doar a ta sa faci tot ce doresti - ciudata reactie... apropo pana la urma el stie sigur ca ai facut schimb de ture sau nu?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi impreuna cu el si fii atenta la familiile prietene, reactia lui da de banuit. Tu sa te comporti normal dar in acelasi timp sa ii supraveghezi toate miscarile. Daca ceva nu e in ordine iti vei da seama.Totusi s-ar putea sa nu fie nimic, doar imaginatia ta...

| remus a răspuns:

Ma sperie raspunsurile, toate din partea feminina, daca asa va proceda laurahl, sigur vor ajunge la divort, barbatul, sotul nu trebuie sufocat cu tot felul de iluzii, pareri si banuieli. leaga-l de piciorul patului daca nu ai incredere, va faceti viata un cosmar prin felul cum priviti lucrurile.

lolita
| lolita a răspuns:

Sincer, daca eu nu ma pot duce nici el nu se duce, scurt si la obiect.

| SpikE a răspuns:

Poate isi facuse alte planurii tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate se vor rezolva de la sine dar daca vrei sa vezi despre ce este vorba fa tot posibilul si du-te si tu

| laurahl_7225 explică:

Voi ce ma sfatuiti sa fac? sa stau acasa desi sunt maine libera, si astfel sa ii dau o lectie (daca se poate numi asa)? sa ii arat ca respect vorba "dragoste cu forta nu se poate"?

| adyth a răspuns:

Ahh sad... ce urat...
faza e ca foarte usor sotul tau sa fi cazut in plasa unei "prietene" de familie straight face crede'ma. e mult mai usor asa decat cu o alta straina...(tatal meu a facut aceeasi tampenie.si'l urasc pentru asta... no sa'l iert niciodata)
sper sa nu se intample asta cu tine happy
poate ca vroia sa stea cu prietenii lui? sau.cine stie

| Leea1234 a răspuns:

Greseala!
trebuia sa joci un pic de teatru!
sa-i spui ca o sotie iubitoare si intelegatoare ce esti... draga sa te distrezi la gratar, si saptamana viitoare vom merge impreuna!
asa el era sigur ca tu nu vi!
dar tu faceai schimb de ture ...si le faceai o vizita surpriza la gratar!
aveai sansa sa-l prinzi in flagrant!
eu zic sa deschizi bine ochii, si sa-l "controlezi "cateodata!
parerea mea personala...nu cred ca te inseala... dar se gandeste s-o faca!
sper sa ma insel ...si sa vorbesc aiurea!
succes!

Răspuns utilizator avertizat
| sky_4538 a răspuns:

Sa iti fie clar un lucru- este lipsa de bun simt, de respect pentru munca t, ca tu sa te duci la servici, iar el la gratar!
Nu lasa lucrurile asa, ca asa vor fi mereu.Chiar mai rau.
Daca vrea gratar in ziua cand tu esti de seviciu, sa-l faca dupa ce se termina programul tau de lucru. Si tu ai nevoie de relaxare, nu?

auran
| auran a răspuns:

Chiar am fost curioasa ce ai facut pana la urma ...stii, poate ma vor condamana multi dar eu i-as fi zis ca nu pot merge si l-as fi urmarit...sincer imi pare rau...

| Dara a răspuns:

Asa stand lucrurile, este evident ca sotul tau a avut alte planuri pentru azi, in care tu nu erai inclusa. Imi pare extrem de rau... Este neplacut sa realizezi ca toate promisiunile se duc pe apa sambetei. Cred ca e cazul sa ai o discutie foarte serioasa cu sotul tau, desi daca te inseala, probabil nu va recunoaste. Acum depinde de tine cat de mult tii la relatia voastra si daca esti dispusa sa treci peste o eventuala tradare. Cunosc destule cupluri in care sotul e "pasare calatoare", dar tot acasa la sotie se intoarce. Sotul tau pare genul nestatornic si aventurier. Repet, discuta cu el si incearca sa fii calma pentru ca asa vei avea control asupra discutiei si nu vei spune lucruri pe care sa le regreti mai tarziu. Daca insista ca nu are nici o aventura si iti promite ca va fi mai atent cu tine, lasa lucrurile asa pentru o perioada si vezi cum se comporta, nu te grabi sa te desparti de el. Intr-o relatie e necesara intelegere si multa intelepciune si uneori acestea vin doar din partea unuia dintre soti. Tu stii cum e relatia voastra si ce fel de om este si doar de tine depinde si ceea ce se intampla de aici inainte.

| Delia a răspuns:

Cred ca dovada cea mai mare de dragoste ar fi fost sa nu mearga nici el. Iar daca nu s-a bucurat ca tu poti veni, atunci meriti mai mult.Cred ca trebuie sa discutati pe tema asta.

| iulia_5454 a răspuns:

Cred ca iti ascunde ceva.ai mare grija

| laurahl_7225 explică:

Aveti dreptate. am vorbit si cu tatal meu despre asta (care e cel mai bun prieten al meu) si mi-a spus sa ma prefac ca nu sunt suspicioasa, pentru ca oricum adevarul va iesi la iveala. ma gandesc sa imi cumpar o cartela cu alt numar si sa ii trimit un mesaj de genul "cand putem sa ne intalnim?". sa vad ce raspunde.