Nu te iubeste, daca zici ca tot va certati si iarasi va impacati. Posibil sa fie pentru el o simpla distractie, sau sa simta o usoara simpatie fata de tine, dar dragostea adevarata se formeaza in ani. Parerea mea e sa fii desteapta, sa-l lasi in pace si sa-ti cauti alt prieten care te va iubi si va veti intelege mult mai bine, pentru ca daca mereu accepti sa te impaci cu el, o sa creada ca esti foarte usor de convins si foarte sentimentala. Fii puternica, asemenea oameni ca el chiar nu merita prietenia ta. Si daca te inseala chiar nu are sens sa mai stai prin preajma lui. E greu la despartire, intreadevar, dar risti ca tot tu sa suferi daca ramaneti impreuna si nu va intelegeti. Succes si multa sanatate!
Baieti care inseala?
No way. Adio,pentru totdeauna.
Baietii care si-au parasit prietena?
Depinde din ce cauza, daca eram amandoi de vina, si mai tin la el, m`ai dau o sansa.
Asta nu e iubire.el te face sa suferi asa ca lasa-l.nu-l mai ierta mereu ca nu te merita.Lasa-l si pe el sa vada cum e sa suferi si fi indiferenta cu el. daca il tot ierti el se invata asa si va zice ca tu oricum o sa-l ierti.asa ca nu e bine ce faci. stiu ca-l iubesti si iti este greu, dar gandeste-te ca nu o sa puteti continua mereu cu certuri...incearca sa te gandesti ca nu merita nimic si ca toate vor fi bine. usor, usor o sa-l uiti chiar daca acum crezi ca nu-l vei putea uita niciodata.
Am incercat de atatea ori sa ma despart de el si nu pot sa stau suparata pe el mai mult de doua zile.Da-mi cateva sfaturi sa il fac pe el sa se distanteze de mine, gen sa ies cu alti baieti...
Chestiile astea se accepta o data,de doua ori cand sa zicem ca si-a pierdut capul,insa daca vei continua facand asta mereu,scuza-ma dar te va lua de proasta si iti va face mereu asta, zicand lasa ca ma iarta ia, fac ce vreau.Gandeste-te mai bine la ceea ce vrei de la tine nu de la el. Vrei sa ii fi patul in care sa se simta bine sau fata cu care iese si pe care o iubeste.
Bun in primul rand esti proasta maxim de 3 ori te poti inpaca dar tu nu ai specificat de cate ori v-ati despartit deci nu stiu dar daca acum nu te-a sunat inseamna ca a gasit dragostea altundeva sau s-a plictisit de tine si daca nu o sai mearga cu cealalta inseamna ca iar se va intoarce la tine si tu iar il vei primi si asa mai departe dar gabdeste intai rational ce esti tu proasta lui roata de rezerva vine cand are chef el ia atitudine (nu ai specificat varsta deci merg dupa opinia mea ) esti frumoasa si de acum inainte inteligenta si o sa faci ceva in privinta asta bafta
si raspuns la prima ta intrebare nu am ca nu m-am afla intr-o situatie ca aceasta
Am trecut si eu prin asta impacandu.ma cu un baiat de mai mult de 5 ori si toata lumea imi zicea ca sunt o fraiera, dar nu am crezut.Si tot asa devenisem un fel de catelus.Pana azi, cand nu mi.a mai pasat si i.am vorbit asa cum imi vorbeste si el, adica indiferenta si nu a facut altceva decat sa imi de.a ig pe mess crezand ca o sa ma rog de el sa ma adauge din nou in lista de prieteni.Dar nu a fost asa, i.am zis pa din bun simt si asta a fost.
Este o nehotarare! Cred ca mai vrea sa fie prietenul tau din respect, nu din dragoste
Baietii inseala pentru ca toate fetele fumeaza si sunt materialiste si cele care nu fac asta nu arata bine .
Răzvan1230L întreabă: