Cand aveam 16 ani eram innebunita dupa baietii cu par lung, acum la maturitate, mi se par caraghiosi si infantili.
In general, imi plac baietii cu parul lung, des si frumos. Pot spune ca este chiar un criteriu superficial de selectare.Nu tuturor baietilor le sta bine cu parul lung, dar tentativa se apreciaza:-d.
Da, sunt drăguţi. Există, totuşi, tipi cărora le stă bine cu părul scurt şi nu le stă bine cu părul lung...totul depinde de trăsăturile feţei. Eu nu am nimic cu băieţii cu părul lung, chiar îi consider mai atrăgători... uneori, dau impresia de mister.
Si sa vezi femei cu par scurt? E normala situatia? Atunci sa le puna pe femei sa spele masini.
Eu am parul lung, ideea este ca multe persoane mi-au spus ca imi sta mai bine cu parul lung decat scurt.
Depinde, unora le sta bine, dar unora oribil.Nu imi place parul chiar f.mare.
Categoric nu daca sunt stil emo cu breton bla bla da dar nu ca profu meu de civica il vine sa-l scuipi mai are si parul ala prins in coada lins:-&
Am avut un prieten acum 5 ani cu parul lung eram foarte indragostita de el pe atunci si am continuat sa il iubesc pana acum 4 ani cand ne-am revazut si se tunsese a trebuit sa se tunda ca sa nu-l mai iubesc ... copilarii dar a fost first love si acum mai intorc capul cand vad pe cineva cu "pletute" am impresia ca este el
Degeaba are parul mare daca e prost de bubuie, deci nu va lasati duse de val numai dupa par, conteaza si cu gandeste. intr-adevarat cam toate fetele din ziua de azi stau cu baieti cu parul mare