Am inteles! Pai daca omul ala s-a apucat de baut in cantitati industriale probabil ca a gasit un remediu in alcool la o problema pe care este incapabil sa o gestioneze.De ex:avea nu stiu ce asteptari de la copil, sotie si ei nu s-au ridicat la asteptarile lui. Vrea sa mearga la un sprit cu prietenii lui si sotia ii interzice.A vrut sa faca ceva si a avut un esec.Sigur de aici pleaca problema in cazul in care inainte de a avea aceasta familie nu era asa.Ptr a rezolva aceasta problema trebuie gasita cauza exacta care l-a impins pe el sa gaseasca un refugiu in alcool si eliminata(un pom daca e putred il tai de la radacina).Ptr a rezolva problemele de genul daca cauza este copilul sotia trebuie o comunicare foarte buna, daca problema are radacinile in alta parte familia trebuie sa il sustina.Retine numai recunoscand ca ai o problema o poti rezolva(daca el nu isi recunoaste lui ca are o problema cu alcoolul nu se poate rezolva). Numai gasind cauza poti inlatura efectul in proportie de 100%
Bafta multa!
Cred ca ai vazut cazuri nasoale la viata ta! Alcolul consumat in cantitati normale nu este un viciu!
Nu e in cantitati normale, e in cantitati exagerate pur si simplu... la asta ma refeream.
Borgir a dat un răspuns perfect raţional. Citeşte-l bine înainte să intre feministele să spună "alcoolicu' dreacu" şi toate cele.
Si daca va spun ca am vazut si barbati care nu gaseau ca sursa de "relaxare si distractie" decat bautura inseamna ca sunt partinitoare? A si inca ceva:acestia niciodata nu vor recunoaste ca au o problema.Bine mai sunt si exceptii dar foarte rar intalnite.
Partea cea mai dureroasa este ca mereu vorbim cu el, il incurajam, ne da dreptate iar apoi face acelasi lucru. Incercam sa il ajutam cat e posibil, sa il intelegem, sa aflam motivul de ce face asa ceva si nici o reusita...Pare ca totul sa fie in zadar.
Amii Lasa un mes in privat daca vrei sa vb mai mult si incer sa te ajut cu problema ta!
mona întreabă: