Nici o părere.
Fiecare are dreptul cetățenesc de a fi cât de dobitoc vrea și cât de deștept poate.
Impresia ca lumea se sfarseste la ei este doar o impresie pe care o au despre ei insisi SAU o impresie pe care ar vrea sa o aiba altii despre ei. De multe ori, o astfel de parere despre sine ascunde niste complexe de inferioritate, persoana incercand sa le compenseze prin atitudinile arogante, orgoliu, narcisism etc.
Cu alte cuvinte, in spatele acestei ``fatete`` se poate ascunde o persoana complet opusa ``persoanei care se afiseaza``.
Sunt norocosi, ca, cel mai adesea au parte de mult mai multe fete in viata lor fata de barbatii din cealalta categorie.
Am cunoscut si eu si uite ca nu mi s-a sfarsit lumea si sunt bine si fericita.In schimb el...in fine. Cert e ca acum spune replica aia catre niste taranci cordite intinse de 5 sate.
Arogantele si fitele in preajma mea nu prea isi au locul si fiecare ar trebui sa stie ca nu sunt nici nemuritori, nici perfecti, nici miezul din paine si ca daca intind prea mult coarda ei singuri vor avea de pierdut.
Barbatii care se afla in primii 20% atrag 80% dintre femei. Daca anumiti oameni sunt in acest procent ca aspect, statut social, financiar, sunt indreptatiti sa creada asta.
Altfel... nu.
Oricum, nu te intereseaza, pentru ca daca are dreptate in ce crede, are dreptate. Daca nu are si gasesti pe altcineva, atunci nu te intereseaza.