| UserName250000 a întrebat:

Ce parere aveti despre bunica mea? Ce ar trebui sa fac? ca pur si simplu alaltaieri mi-am spart telefonul din cauza ca m-a enervat pe nedrept.
1. Arunca produsele de pe raft si le lasa desfacute
2. Imi da cu lingurita sau cu furculita ca la bebelusi
3. Nu ma lasa sa-mi pun singur de mancare
4. Ma face un neserios, tipa la mine, dar de fapt minte ca "glumeste"
5. Cand nu e tatal meu acasa, dar nici bunicul meu acasa la bunica, ea se apuca sa o enerveze pe mama mea
6. Bunicul meu a facut inceput de diabet din cauza ei
7. Ma streseaza pe Facebook
8. Cateodata bunica injura bunicul
9. Tot timpul se joaca pe laptop
P.S: Bunica mea are 59 de ani, bunicul 62, iar eu 14.
Cum pot face sa o opresc, ca bunicul meu care e om foarte bland incearca sa o opreasca, dar bunica mea a fost asa toata viata.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca nu poti sa schimbi pe nimeni pentru ca asa vrei. Omul se poate schimba doar daca ajunge singur la concluzia ca nu e bine asa cum e.
Nu stiu cum te porti tu cu ea dar daca crezi ca e ceva in comportamentul tau care o supara pe bunica, incearca sa te schimbi. Incearca sa-ti stapanesti furia si sa vorbesti cu calm chiar daca e vorba de ceva ce consideri nedrept. Poate fi o neintelegere si cu furie nu o elucidezi. E nevoie de calm si comunicare.

| munteanuionvictor a răspuns:

Tu accepți să-ți dea cu lingurița ca la bebeluși?

| TheMusicBoy a răspuns:

Spune-i ca ti la ea mult dar sa se mai controleze si sa nu se supere pentru asta ci sa fie bucuroasa ca are un nepot deschis!

| confiturix a răspuns:

Sper ca nu locuiesti cu bunica ta pentru ca batranii nu pot fi schimbati nici daca ii duci intr-un spital de neuro-psihiatrie. Asa e cand imbatranesti: ti de fixurile tale si devi incompetent.
Si eu am 15 ani si am locuit mereu cu bunica mea. (Ma consider norocoasa ca buni nu e mediocra de sa fie maniaca calculatorista big grin). E enervanta uneori, insa ma resemnez si incerc sa o inteleg. Nu e usor sa imbatranesti.
Te sfatuiesc sa te gandesti sa fi tu cel care e o persoana placuta, sa iti traiesti viata - se putea sa fi intr-o situatie de mii de dori mai naspa - si sa incerci sa comunici mai mult cu parintii si familia ta. (Asta ii poate relaxa si poate chiar sa ii faca sa te respecte mai mult).

| biancastupi a răspuns:

Spune i sa inceteze...infrunt o dar ai grija ca poate iti iei bataie lol. Vorbeste cu ea si spune i ce te deranjeaza.Comunica! Poate faca si ea asta dintr un motiv... poate are ceva pe suflet.Ascult o si intelege o. Sper sa rezolvi problema. Noroc!